- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- LTE frekvenciák
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv.nekem UE46ES8000 van.2013.11.07 vásároltuk.3hét múlva a kijelző bal oldalán négy tenyérnyi folt jelent meg fekete háttérnél.nagyon idegesítő volt.bejelentettem a SAMSUNGNAK.Debrecenből kijött a Szervizes.azt mondta cserés az egész kijelző.csak lestünk!!!mivel az én TV-m prémium kategóriába tartozik 24óra alatt meg kellett volna javítani.ez nem így volt.kettő hetet vártunk az új kijelzőre.meg is jött.itta helyszínen lett előttem kibontva az új kijelző és be is építve.munka elvégezve Gari papír lepecsételve.tök szép lett a kijelző teljesen új.és most jön a pláne!!!!!!!!!kettő hétig és négy napig jó is volt aztán a jobb odalán függőleges Pixelcsík a tv-n mint ahogyan neked is.csak nekem még egy van belőle.azt hittem Rosszul leszek.SAMSUNG felhívtam.ők a szervízt.megint az a csávó.azt mondta pekhes vagyok.2014.01.30 körűl érkezik a 2-ik kijelzőm.hát rövide ennyi.már nem remélek semmi jót.neked mizu a kijelzővel?Garis a készüléked?érdekelne hogy neked hogy alakúlt azóta?és amúgy megvoltál elégedve vele?Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Milyen videókártyát?
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Konzol Screenshot
- BestBuy ruhás topik
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- Wise (ex-TransferWise)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged