Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz xd2y #1850 üzenetére

Üdv.nekem UE46ES8000 van.2013.11.07 vásároltuk.3hét múlva a kijelző bal oldalán négy tenyérnyi folt jelent meg fekete háttérnél.nagyon idegesítő volt.bejelentettem a SAMSUNGNAK.Debrecenből kijött a Szervizes.azt mondta cserés az egész kijelző.csak lestünk!!!mivel az én TV-m prémium kategóriába tartozik 24óra alatt meg kellett volna javítani.ez nem így volt.kettő hetet vártunk az új kijelzőre.meg is jött.itta helyszínen lett előttem kibontva az új kijelző és be is építve.munka elvégezve Gari papír lepecsételve.tök szép lett a kijelző teljesen új.és most jön a pláne!!!!!!!!!kettő hétig és négy napig jó is volt aztán a jobb odalán függőleges Pixelcsík a tv-n mint ahogyan neked is.csak nekem még egy van belőle.azt hittem Rosszul leszek.SAMSUNG felhívtam.ők a szervízt.megint az a csávó.azt mondta pekhes vagyok.2014.01.30 körűl érkezik a 2-ik kijelzőm.hát rövide ennyi.már nem remélek semmi jót.neked mizu a kijelzővel?Garis a készüléked?érdekelne hogy neked hogy alakúlt azóta?és amúgy megvoltál elégedve vele?Üdv

Új hozzászólás Aktív témák