- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tegnap írtad a hsz-t, de hátha még idenézel..
Nem tudom kizárható-e az a lehetőség, hogy PC-re rá legyen kötve, mert ez lenne a lényeg. Az okés, hogy vannak Online lehetőségeink, de ha internet sincs? A Lényeg, hogy van-e erre megoldás?
Ezt nem teljesen értem, de azt veszem ki belőle hogy úgy néznél tv-t hogy a pc ne kelljen hozzá?
Többféleképpen is lehet elméletileg(azért mondom hogy elméletileg, mert ki még nem próbáltam, de én is tv-ként tervezek egy 22" lcd-t). Vagy fogod magad, és veszel mondjuk egy ilyet és akkor ezzel a pc használata nélkül tudsz tv-t nézni, ugyanakkor ha kell monitornak is használni tudod, vagy ha olyan tv-tek van(műhold, kábel..) amihez van box, és van hdmi csati rajt, akkor az álltalad keresett BenQ E2200HD monitorra be tudod kötni(és másra is ha van rajt hdmi, vagy dvi), és tudomásom szerint azon egy gombbal válthatsz a bemenetek közt, így szintén jó monitornak is, illetve tv-nek is(elvileg ha olyan monitorod van amin nincs hdmi de van dvi, akkor egy dvi-hdmi átalakítóval is megoldható így)Namost harmadik lehetőségként vehetsz egy sima tv-tunert a géphez, aztán akkor azon keresztül nézhetsz tv-t, de akko itt már nem megoldható a pc nélküliség. Jelenleg nekem igy van bár még nincs meg a kiszemelt tft(mért is ne e2200hd-t akarok én is
)ha a műsorokat nézni alatt filmeket is nézel, akkor természetesen az előbb leírtak segítségével akár egy dvd lejátszó is hozzáköthető..
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 1TB RTX 4060 8GB
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)