Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• wsanyi

aktív tag

válasz Od!3 #132 üzenetére

Ehhez inkább Chieftech, vagy Cooler Master lenne jó szerintem. Használtan is nézhetsz, vannak jók használtan, minőségi 500-600W közötti. Nem eszik annyi áramot. Nekem LC-POWER 6550 v2.2-m van, Athlon 2 245e-vel, és valami nagyon régi, olcsó videokarival, ami lehet, hogy még 20 W-ot sem eszik, de tök jól elvagyok vele. Akár 4-5 winyót is meghajt gond nélkül. De ha nem menne, akkor vagy beszerelném a tesztelésre vett 750 W-os Coolermastert,vagy vennék bele egy másikat. Az inkább megoldás lenne, ha vennék, mert a Coolermaster nagyon sok ennek a gépnek... És ha beszerelem, nincs mivel tesztelni.

Ezek a tápok irodai felhasználásra lettek kitalálva, azt viszont nem tudom, hogy az erősebbek mit tudnak. De valószínű, hogy 500W-ot nem tud az 500-as, bár ahogy más is írta korábban, még ezek a legjobbak ebben a kategóriában, meg van vmi N-base, vagy mi, amit a régi helyen árulnak, ahol sok éve dolgoztam. Olyat vettem egy tönkrement FSP helyére, és azóta is működik. Olcsó volt, és irodai gépbe ment, ami még 200W-ot sem fogyasztott. Az én gépem pedig olyan keveset eszik, hogy alig többet, mint egy notebook, pedig 970-es AMD chipes Gigabyte lapom van, 4 GB RAM-mal. Ez a chip állítólag sokat eszik. Gondolom, attól is függ, mire használjuk. Viszont van egy bővíthető gépem egy jó lappal, és nem kell Windows-t és minden telepítenem, ha cserélem a lapot, mert azt nem kell cserélnem. ;-) Bár lehet, hogy bevirtualizálom az egészet, és akkor meg mindegy, mi a fő rendszer... Lehet Linux is. Azon is elfut a Virtualbox, vagy a VMWare Workstation. :-) Bocsi a kitérőért!

Szóval inkább Chieftech, vagy Coolermaster játékra. Vagy drágább enermax. A többit nem ismerem annyira, de van AKYGA is, amiről jókat szoktak írni, és még vagy 1000 féle. Ha túl olcsó, az gaynús, ha túl drága, akkor az is. ;-)

Új hozzászólás Aktív témák