- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
togateam
senior tag
Lehetséges hogy megfelelő a 8i-hez is mert találni olyan touch drivert ami mindkettő készülék driverét használja,de ha mégsem menne akkor szívesen "kölcsönveszünk" téged 1 hétre hogy tesztelt a 8i-re szabott telepítőt
Szerk: nem neked akartam címezni hanem a számomra olvashatatlan nevű kollegina/vagy kollégának
-
3shae
aktív tag
Nekem nem működik.. Nagy reményt fűztem hozzá, de sz.r az egész. Próbáltam többet is, a play áruházból de mindegyik szutyok. Ezek az androidos szarok, de tényleg amikor az áruházban nézegettem a hasonló programokat mintha egy kínai piacon lettem volna, használhatatlan szar gagyi mindegyik.
-
togateam
senior tag
Akkor nem ezt kellet volna venni hanem olyat aminek külső tápellátása van pl 10i.
Ha az ember tudja hogy mire akarja használni akkor aszerint kell vásárolni.
Mennyi ilyen vackot adjak? Van még gesztus egér billem is de mindig a sima xerox által feltalált bill+ egér a legjobb,a többi csak pénz kidobás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Óra topik
- VR topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A9 4/64Gb, Akku:100%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Wi-fi Tablet
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- Surface Go UAG ütésálló védőtok!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest