Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Aktív témák
-
Den
veterán
válasz
Hacked_3932
üzenetére
a most kapható ibm mobil vinyók halkak (mind siklócsapágyas egyébként) , én egy 10 gigást vettem és a toshiba vinyó után ég és föld, csak a keresési zajt lehet hallani. A leállítás újraindítás a mobil vinyóknak nem árt, úgy vannak kialakítva. Ha nem olvas akkor a mechanika lehúzza a fejet a tányér fölül, és indításkor is csak teljes felpörgés után megy be a lemez fölé.
Az ölbevevés csak az újabb gépeknél gáz, de ott sem mindnél. Az enyém égetett rendesen, igaz asztali proci volt benne. -
Den
veterán
válasz
Hacked_3932
üzenetére
Hát a borítás nem olvad el(bár notebook táp már olvadt meg nálam), de ölben tartani nem nagyon tanácsos. Az én gépemen a venti nem ment alapból, meg mondjuk netezés közben, igaz a procinak olyan hőmérséklete volt, amitől egy asztali gépnél égnek állna az ember haja :)
-
Den
veterán
válasz
Hacked_3932
üzenetére
Ne külsőt vegyél az drága, most láttam az acomp-nál belső dvd-t, olcsóbb is gyorsabb is 29990ft.
új vinyót lehet bele tenni, nem túl bonyolult, ahol veszed meg is csinálják.
a dvd lejátszáshoz kell még egy mpeg2 pcmcia kártya is! -
Den
veterán
válasz
Hacked_3932
üzenetére
Én is agyaltam ilyenen, létezik mpeg2 kártya pcmcia kivitelben, azzal tutira megy még 5.1 kimenete is van. a gond a külső eszköz csatolása. usb kiesik, a travelcom-nak vannak pc-card ilesztői külső meghajtóhoz az talán elég sávszélességgel bír.
-
Den
veterán
válasz
Hacked_3932
üzenetére
Média playerrel esélytelen :). Nekem is az fddshow kodek vált be, meg bsplayer vagy mi :)
A nem túl jó minőségű, nem full pal felbontásban tömörítetteket viszi, de a nagyon jó minőségüeknél szenved.
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Dell 2in1,Érintős,12.gen.Intel Core N100(4x3,4Ghz)INTEL UHD VGA,DDR5 RAM,Nagyon jó akku
- HP Elitebook 845 G10 - 7540u - 32GB DDR5 - 1TB 980 Pro
- HP EliteBook 840 G9 i5-1235u/16GB/256 SSD/14 " WUXGA magyar bill. laptop
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- MSI Pulse 15 B13VFK i7 / RTX 4060 140W / QHD 165Hz 16GB DDR5 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest