- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
ndrs
tag
tibi: koszi az infot
-
ndrs
tag
és az mennyire veszélyes ha más fajta, egyszerü inverter rakok be?
-
TitiRii
senior tag
ugyan ez volt a gondunk egy másik hasonlo kategoriás notival(siemens nixdorf)
inverter panelt nem nagyon javítanak, max csere, nekem 30 ropiért akarták kicserélni :((( (233mxx 64 ram stb nem egy nagy durr noti .. de 30e ft csak a panel csere... hát. szvsz enyiért kapok másik notit)
probálkoz meg a panel beszerzésével, nem muszály azonos notiból csak a kijelző legyen ugyan az. esetetben toshiba nem tom micsodáju kijelzőé kell. hogy meik notibol szeded össze az más kérdés.
sok sikert -
ndrs
tag
a scannerből csak az invertert ''emeltem át'', a cső maradt az erdeti laptop CCFL. hol javitanak ilyet és mekkora összegű számlára számithatok?
(a helytelen ékezetekért bocs, w98 eng suxx) -
hogyishívnak?
aktív tag
Lehet, hogy müködik de szvsz jobban jársz ha a régit javittatod meg. Valószinüleg a két cső nem 1forma így más fesz, áram szükséges neki. Gondolj bele, hogy a hagyományos fénycsövek, különböző teljesítményhez más értékü előtéttrafót igényelnek. Itt jobban számithat.Valószinüleg más frekin is müködik az inverter, így lehet hogy hoszabb távon a szemedet is erölteti. Persze előfordulhat , hogy évekig müködik kifogástalanul.
-
ndrs
tag
Crito (Clevo 862c, p133MHz) laptop 10,4'' TFT kijelzoje (Toshiba ltm10c039) villant kettot és aztán háttérvilágítás eltunt. Egész idáig azt hittem, hogy a fénycso (CCFL) ment tönkre.
Tegnap rájöttem, hogy az inverter (ami a kakót adja a CCFL-nek) a hibás valószínu. Apróneten vettem egy ezresért egy hibás scannert, annak az inverterére rákötöttem a laptop CCFL-t és csodák csodájára muködött. Az inverternek FZ1-es (modell vasút) trafóból, adtam az áramot.
A scanner invertere tök 1xu, a lapotopé hiper összetett: csomó kütyü (ellenállások, kondenzátorok, IC, satöbbi) van rajta és egy rakás (kb 10) kábel csatlakozik bele a laptop alaplapja felol. Miért ez a nagy különbség ha az 1xu-vel is müxik? Tönkreteszi hosszú távon a laptop kijelzot, ha a scanner inverterével használom?
Lehet javítani a laptop invertert? Vagy jó az 1xu is (a scanneré túl magas -nem fér bele a TFT ''kávájába'')?
Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Tőzsde és gazdaság
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest