- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Aktív témák
-
TheEye
tag
A hp új irányára 195k.
-
TheEye
tag
A HP laptop továbbra is eladó.
Akit komolyan érdekel, az ne féljen jelentkezni, biztosan megegyezünk. (persze a pofátlan ajánlattevők továbbra is kíméljenek) -
TheEye
tag
Az ASUS laptop elment.
-
TheEye
tag
fel!
-
TheEye
tag
fel!
-
TheEye
tag
fel!
-
TheEye
tag
válasz
#30814464 #11 üzenetére
Utána kell még néznem, hogy mennyire tudom eladni a gépedet + ha bele is megyek, holnap sajnos nem jó + le kell még mentenem az anyagaimat a gépről.
Első blikkre majdnem jónak tűnik az 50k.
A többit szerintem majd emailben folytassuk, holnap déltől tudok majd válaszolni, addig nem leszek netközelben.
[Szerkesztve] -
TheEye
tag
sajnos beszámítani csak úgy tudnám, hogy nem érné meg Neked (140 körül), elsősorban kp-ért szeretnék túladni a gépeken
-
TheEye
tag
alkudni lehet, persze csak mértékkel
-
TheEye
tag
felfelfel
-
TheEye
tag
fel!
-
TheEye
tag
Igen, elérkezett az idő a frissítésre. Szerintem is hihetetlen jó gép. Köszi az uppot!
-
TheEye
tag
köszönöm, már javítottam
-
TheEye
tag
Asus A6000 (A6K)
Turion64 1,8GHz/1024MB/NVIDIA GeFore GO 6200 256MB/15.4'' WXGA 16:9/80GB/DVD-RW DL MULTI/WLAN/LAN/4xUSB 2.0/FireWire/+szokásos portok
extrák: beépített kártyaolvasó, 1,3mp webkamera, infra, spdif digitális kimenet, dedikált funkciógombok
Kb. 5 hónapos gép, adásvételi, világgarancia.
ár: 230k
[link]
[link]
[link]
HP DV1000 (DV1180EA)
Intel Centrino 1,8GHz/512MB/Intel 82855 GME/14,1'' WXGA 16:9 GlareType/100GB/DVD-RW DL MULTI/WLAN/LAN/3xUSB 2.0/FireWire
extrák: BlueTooth, kártyaolvasó, TÁVIRÁNYÍTÓ, QuickPlay (win nélküli film és zenelejátszás), harman/kardon hang/csomó dedikált funkciógomb/kikapcsolható touchpad/+marha jól néz ki a masina
Kb. 1 éves gép, adásvételi, garancia
ár: 210k
[link]
[link]
[link]
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest