Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacák
senior tag
Emberek ez így nem mehet tovább.

Olyan ugrándozó pingem van - 300 -as csúcsokkal, hogy csak lesek. Néha csak a router újraindítással van net, merthogy néha a "nincs kapcsolat" címû mókát játszuk.
Próbáltam slax linux alatt létezni egy darabig, de sajnos nem megoldás, mert ugyanez a móka, szintén router restart a vége. A UPC -nek egyszer már írtam, akkor válaszoltak, hogy rakjam újra a gépet, ôk nem találtak hibát - nem raktam újra, de érdekes módon akkor megjavult a net - 15-20-25-30 -as pingek.
Most megint szar a kapcsolat, megint írtam, de semmi nem történik. 
A tracert parancs segítségével vizsgáltam a chim szervere és a gépem között az útvonalat, elsô próbálkozásra nics válasz a megadott idôn belül. Amikor meg van válasz, azokban az értékekben nincs köszönet... Meg fogunk egymástól válni a hûség végén.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Biztonsági kamera
- Óvodások homokozója
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Napelem
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Most megint szar a kapcsolat, megint írtam, de semmi nem történik.