- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb71
őstag
válasz
prtvlogan #1501 üzenetére
Koszi! Akkor tenyleg az van, h egy energetikai szamitast tartalmazo tanusitvany -ami alapjan a kazant kivalasztjuk, marmint a teljesitmenyt - szamlajat, mint munkadij, nem adhatom be a mak fele? Ez nonszensz... Egy kivitelezo, valoban nem szamlazhatja le, ha nincs a cege tevekenysegi koreben. Pedig a tanusitvanyt keszito rugalmasan all a szamla adashoz - nem sumakra gondolok...
-
Till@
aktív tag
-
balkoger
tag
válasz
prtvlogan #1266 üzenetére
Szia, elektromos hálózat bővítésére (szolgáltatói oldalra,) pl amper bővítést nem lehet elszámolni, de a gázterv+bekötés módosítás a fűtéskorszerűsítés alá tartozik, kell kérned a tervezőtől is számlát és sima liba. Egyébként, ha nem számolják el lehúzzák és kész, attól még a pályázat és a többi számlát be fogják fogadni.
-
EuRopean
újonc
válasz
prtvlogan #1266 üzenetére
Ezt nem értem. Ha mindent alá kell húzni akkor mi értelme van? Az instrukció az az, hogy a megfelelő részt kell aláhúzni. Én pl. a házastársam részt nem húztam alá mert nincs házastársam csak élettársam. Aki egyedül neveli a gyermekét annak meg sem a házastársam sem az élettársam részt nem kell aláhúznia szerintem. Szóval ha emiatt dobják vissza mert nincs az egész aláhúzva az az agyrém kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jogász topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Aki 2019-ben walkmanezik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest