Új hozzászólás Aktív témák
-
balkoger
tag
válasz
Bitlisz #1671 üzenetére
Szia, nálam a 6. pont teljesen lemaradt, mivel az csak ápr. 29.-i módosításban jött ki, természetesen Én már addig letöltöttem és nem gondoltam, hogy a mellékletek is változnak.
A hitel kérdés az kimondottan a fix 3%-os Otthonfelújtáshoz felvett (állami támogatású) hitelhez szól, tehát ha Te nem ezen keresztül oldottad meg az előfinanszírozást, hanem más piaci alapúból (vagy "zsebből")akkor azt természetesen ezen a ponton a NEM válasz az érvényes. -
balkoger
tag
válasz
Bitlisz #1663 üzenetére
1. A pályázatban benne van, hogy egyszer adhatsz be hiánypótlást
2. Ha elektronikus felületen kiválasztod, hogy (nem új igény) hiánypótlás, akkor azonnal kéri a hiánypótlás számát, ugyanis a hiánypótlási határozatnak is van száma!!! Nem összekeverendő az ügyszámmal !!
Úgyhogy türelem, ha valami nem stimmel kapsz hiánypótlást.Nem sokkal korábban írtam, hogy miután beadtam a pályázatomat pár napra rá vettem észre, hogy nem megfelelő 1.sz nyilatkozatot csatoltam, mert azt időközben kiegészítették plusz egy 6. ponttal, tehát tudtam nagyon jól, hogy ebből hiánypótlás lesz.
Vártam és valóban még 2 dolog volt benne, amit utólag kellett beküldenem (elírt teljesítési dátum+ 1 számla, pedig tuti azt is csatoltam).
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged