Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- A Galaxy S23 is kipróbálhatja a One UI 7-et
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
feco6512 #21968 üzenetére
Kaja után egészségügyi séta lehet mert míg kölyök kb. fél órával kaja után kell neki wécézni. Egyébként attól is függ milyen minőségű kaját kap. Legjobban akkor van kitéve ennek a veszélynek ha rossz minőségű tápot kap. Prémiumtáp és házikoszt/barf esetén nem olyan nagy az esély de én is aggódtam nagyon 2-3 hónapja még az én kutyám is evés után gondolt belekezdeni a legnagyobb ugrálásokba játszadozásokba. Igazából azt olvastam egy tanulmányban, hogy még a hempergés is veszélyes. Érdemes utánanézni a tüneteknek, mert ha valóban gyomorcsavarodás van akkor nagyon sürget az idő és fontos időben felismerni különben elpusztul a kutya. Ha már nagyobb lesz érdeme másfél-két órát várni a kaja és séta között. 6-7 hónapos kora körül pedig már elég neki napi 2x adni szerintem, aztán napi 1. Próbáljátok rászoktatni arra, hogy ha evett akkor pihi van és nincs játék. Erre jó módszer a kennelbe csukás. SzVsz azért piszkít oda mindenhova mert még pici, ha nagyobb lesz gondolom egy helyre jár majd mint a legtöbb kutya.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- BestBuy topik
- Warhammer 40.000
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fali konzol lapos tévékhez
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest