- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Ragnar95 #1902 üzenetére
Ez meg műanyagnak néz ki, de reméljük nem fő meg benne vinyó, szellőzőnyílás ha van rajta, az javít vmit ezen.
iMac-en meg igaz nem lehet bővíteni meg hasonló...amúgy FW400 nem sokkal gyorsabb, az is max 3x-4x MB/s, itt egy PH-s test. + úgy tudom Mac-en van usb 2.0 turbo mód, v driver, azt még nem próbáltad?
nézegettem én is ezeket korábban, de végül elvettettem, új asztalit pakoltam össze inkább. azt milyen, jó, stabil, snow leopard, v update már lion? -
King Unique
titán
válasz
Ragnar95 #1900 üzenetére
Én 3,5"-nek nézem, ki-be kapcsoló is inkább azokon szokott lenni. Viszont kép nem biztos, h stimmel 2.0 felirat miatt is, utána kéne nézni, firewire is milyen fajta van rajta. az se rossz, ha ház anyaga alu, ezé nemtom az-e. 2,5" meg totál elírás, mert 2,5" Delock rackhez is 3,5" hdd méretet írnak [link]., sok helyütt nincsenek is teljesen tisztában vele...
nekem személy szerint InXtron rackek tetszenek baromira, Machez is menne, de azok már tényleg marha drágák, mert Mac kiegészítőként vannak kategorizálva [link]... -
King Unique
titán
válasz
Ragnar95 #1898 üzenetére
Mac-ed van, ahhoz kéne, FW 400 v 800?
FW csatis rackekben nem vagyok otthon (csak 1 TB-ig kezeli, nem is tudtam, de biztos ez?, mert usb2 is 2 TB-ig elvileg, de csati vezérlő fejlettsége vsz közjejátszik, pl. usb2 vs esata vs usb3 link) , de minden apple kompatibilis cucc alapból jóval drágább... 400 nem sokkal gyorsabb usb2-nél, 800 már inkább, de esata, v usb3 lenne az igazi, ha bővíthető géped, tudsz bele venni pci-e karit , v notihoz express cardot (pl.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest