- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ger|
aktív tag
nah jó
van ugyanolyan kábelem, mint a floppycsatlakozó, kb 8 centi hosszú, ugyanannyi ér van rajta, mint a floppykábelen, csak nincs megcsavarva sehol sem.
S most jön a pláne: fingom nincs, hogyan kéne szétszednem a végeit! -
Ger|
aktív tag
nah jó, az egész voodoo-t hazavágja ha elbaszom, vagycsak az sli csatlakozóportokat?!
-
Ger|
aktív tag
nem hármat ?!?!?!?
-
Ger|
aktív tag
megbocsájtom. Amúgy egyáltalán nem értem, mit akartál mondani. Szal nem jó a sima floppykábel, és moddolni kell rajta valahogyan, igaz?
Ha igen, lécci írd le ontokba szedve, mert hülye vagyok, és egyáltalán nem értem meg mit írtál -
Ger|
aktív tag
navazz
szal nem kell a floppykábelt flippelni, igaz? -
Ger|
aktív tag
oké, kösz az infót.
Akkor ok, csak a floppykábelt kell elvágnom és széttfűrészelnem -
Ger|
aktív tag
ugye azt a felét használtad, amelyikbe van középen egy 'kanyar' ?
-
Ger|
aktív tag
nos a kábel az annyi, hogy egy sima floppy kábel megcsavart része, lényeges a csavarosat használni, a többit meg levágod róla. Meg néha nem megy bele az sli foglalatba, akkor meg le kell fűrészelni a kábel szélét és kész.
Állítólag működik a két külömböző kari, de lehet, hogy meg kell cserélni, és létezik egy bizonyos SLI FIX nevű fájl valahol a neten. Én ezt olvastam egy vudu nyúzó oldalról. -
Ger|
aktív tag
Jóvanna. Falusi paraszt vagyok!
-
Ger|
aktív tag
senki többet?
-
Ger|
aktív tag
kérdem én hogy az sli fixet kötelező e használni voodoo2 esetében, hogyha másfajta voodoo2-ket kötünk össze, vagy a régebbi driverek már tartamazzák a hibajavítást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Kempingezés és sátrazás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Szólánc.
- Gitáros topic
- Építő/felújító topik
- PlayStation 3
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest