- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
Fuss neki még egyszer a szöveg értelmezésének.
Plazmacucci: Az S modellt is belassították. Laggol az alkalmazásválasztó, az oldalmenü úgy jön be, mintha a a 4 ütemű fekvőtámaszból csinálná az első 2-t, olykor random akad bármely, éppen használt app.
xsjado93: Ja, és ha meg mered írni a hibákat, rögtön troll vagy.
Decske: A Samsung tényleg jobb, ott nem kell izgulnod, mert pár hét használat után már megszokod, mit basz el, és évek múltán is változatlanul megmarad.
Peterson_ : Hát nekem évekkel ezelőtt is majd' egy hetet kellett várnom a márkaszervizbe leadott S8-ra, cserekészülék nélkül.
-
Predatorr
őstag
Konkrétan most a biztonságos wifire gondoltam, amely ehhez feltétlenül tudni akarja, éppen hol tartózkodom, és még fizessek is a szolgáltatásért, a kínaiak meg kémkednek. De futottam már bele más Samsung appal is hasonlóba. A noroot firewallt meg random kilövöldözgeti a rendszar, nehogy már biztonságos legyen.
Knox ellenére is? Leszedem, +nézem, köszi. -
Predatorr
őstag
A52S-re semmi, ahogy az eredeti bugokat sem javították máig, csak hozzácsaptak párat A14-gyel. Cserébe egyre szaporodnak a gyári, eltávolíthatatlan, haszontalan, esetleg ráadásul fizetős, legföljebb kikapcsolható bloatware-ek, mintha úgy nem foglalnának erőforrást. Bravo!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest