Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
Als
tag
A Közgázon(-ban) dolgoztam az elmúlt 5 évben.
Kérdezhettek vele kapcsolatban bármit! -
RAM
őstag
Ide vágó téma:
Kínsz ill. Kínsziánusok, hogy kell ezeket írni? -
hahaha
tag
Es mi lett a kozgazpincevel? -
e-biza
őstag
igen én is valami ilyesmire gondoltam, hogy 1000 ft, de remélem megtartja jo szokását és ingyenességet. de ha nem hát nem :) attol még lehet jot bulizni. amúgy onnna tudom hogy átköltöztek,mert egyszer volt valami közvéleménykutatás és megadtam a telefonszámom. küldtek rá smst :) péntek szombat a club del rioé. csütörtökön marad a karaoke ezekszerint.
-
e-biza
őstag
Hi, tegnap sikeresen hazajutottam :) megnyugtato,hogy a Mammut elött illetve környéékén van nomrális világitás.
Ma újabb kérdésem lenne :) a közgázra átment a cafe del rio. eddig ingyenes volt,de gondolom bérleti dijat kell fizetni most, ezért gondolom van belépö is. tudja valaki mennyibe kerül?
Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox One S 500 GB + Series kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest