Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• VoltanIgor

aktív tag

válasz NandoXXL #47 üzenetére

Én meg ezzel az hozzáállással nem tudok mit kezdeni. "Tehetségtelenek vs. tehetségesek" LOL. 30 éve játszok, és mindig is hidegen hagyott ez a része. Kizárólag kikapcsolódás céljából játszom, single player címekkel, nagyritkán valami co-op a haverokkal. Egyéb multi is max. MMORPG-ben fordul elő nálam, a régi LAN partikat leszámítva.

Nekem ez a játék, hobbi, szórakozás, időtöltés. Nem sport. Az "E-sport" kifejezésen is csak mosolygok a mai napig, teljesen hidegen hagy. A gamerek elég komoly hányada gondolkodik hasonlóan.

Nyilván nem a kompetitoroknak lett kitalálva ez az egész tech, ne használjátok, és kész, ennyi. Az persze simán lehet, hogy egy Elden Ringben, vagy Sekiróban is zavaró hatása lenne a dolognak, tény.

• aginor

veterán

válasz NandoXXL #47 üzenetére

Ebben a hozzászólásban azért nem kevés bujtatott (és nem is nagyon bújtatott) sértés van. Kéretik normálisabb hangnemet használni! :R

Én egy szóval sem mondtam, hogy tetszik a DLSS3 újítása, csupán tisztába tettem, hogy mire szánták, mert a tag nagyon meg akarta magyarázni, hogy igaza legyen. Nekem sem tetszik, hogy nem létező képekkel pótoljuk ki a játékmenetet, de a te fajtáddal ellentétben megvárom, hogy mit mutat a gyakorlat, valamint tudom a helyén kezelni a fícsőrt és nem várok el tőle olyat, amire nem szánták..
    Nem tetszik, rendben, még szerencse, hogy nem kötelező használni, valamint már két másik gyártó is van, akinél költheted apuci pénzét. ;) ;]

Új hozzászólás Aktív témák