- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
VoltanIgor
aktív tag
Én meg ezzel az hozzáállással nem tudok mit kezdeni. "Tehetségtelenek vs. tehetségesek" LOL. 30 éve játszok, és mindig is hidegen hagyott ez a része. Kizárólag kikapcsolódás céljából játszom, single player címekkel, nagyritkán valami co-op a haverokkal. Egyéb multi is max. MMORPG-ben fordul elő nálam, a régi LAN partikat leszámítva.
Nekem ez a játék, hobbi, szórakozás, időtöltés. Nem sport. Az "E-sport" kifejezésen is csak mosolygok a mai napig, teljesen hidegen hagy. A gamerek elég komoly hányada gondolkodik hasonlóan.
Nyilván nem a kompetitoroknak lett kitalálva ez az egész tech, ne használjátok, és kész, ennyi. Az persze simán lehet, hogy egy Elden Ringben, vagy Sekiróban is zavaró hatása lenne a dolognak, tény.
-
aginor
veterán
Ebben a hozzászólásban azért nem kevés bujtatott (és nem is nagyon bújtatott) sértés van. Kéretik normálisabb hangnemet használni!
Én egy szóval sem mondtam, hogy tetszik a DLSS3 újítása, csupán tisztába tettem, hogy mire szánták, mert a tag nagyon meg akarta magyarázni, hogy igaza legyen. Nekem sem tetszik, hogy nem létező képekkel pótoljuk ki a játékmenetet, de a te fajtáddal ellentétben megvárom, hogy mit mutat a gyakorlat, valamint tudom a helyén kezelni a fícsőrt és nem várok el tőle olyat, amire nem szánták..
Nem tetszik, rendben, még szerencse, hogy nem kötelező használni, valamint már két másik gyártó is van, akinél költheted apuci pénzét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest