- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicker
őstag
[link] nagyon jó kis elgondolkodtató..
-
Kicker
őstag
könyvet meg lehet felteszik torrentre ezt nem akartam írni, de igen, erre várok..
Mondta a Havas, hogy a könyvében volt egy rész, amiről valaki felismerte saját magát, illetve tudta, hogy az alapján a felesége, vagy barátai felsimernék, ezért át kellett írni a fejezetet.... és nagyon ismert személy...
amit javaslok, ha valaki tényleg utána akar járni ilyen dolognak, nézzen neten kisfaluk 4 csillagos szállodáit, amik egész évben nyitva vannak... én most nyáron ahol voltam, ott mondták, hogy Horn Gyula, Lagzi Lajos, stb volt már vendégük 4 éves fennálásuk óta, és nem mindenki a kedves feleségével... -
Kicker
őstag
én az ATV-n láttam, és én azt szűrtem le, hogy egy olyan nőt mutatnak be aki nem épp okos, de mindent élményként fog fel, tehát ha orgiában van, neki az élmény... nagyon jól el tudja mesélni élményeit, ennyi, Havas meg mint sima riporter, könyvíró belement a dologba... nekem kifejezetten tetszett az ATV-s beszlgetés, Havas beszélt a feleségéről is, meglepő volt... nekem tetszik amit csinál, ahogy viselkedik.
könnyű felettük ítélkezni, de szerintem egy-két szaftos story, érzelmi töltéssel - szerintem olvasható...
az hogy is tény, hogy narkós a csaj, de a rendőrök nem csesztetik, hát erre mit lehet mondani? kit érdekel?
a könyvet nem óhajtom megvenni, kivéve ha minden kötél szakad... 09.21. a megjelenés dátuma. -
Kicker
őstag
Havas Méhkirálynő könyvét fogta már valaki a kezében?
a Blikkben volt belőle részlet, hát, elég hard... tegnap láttam Havast az ATV-n és ott kifejezetten érdekesnek tűnt a téma...
Új hozzászólás Aktív témák
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest