Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ripla

addikt

válasz tibaimp #9224 üzenetére

Komolyan nem értem, hogy Anthony Ryan-en mit lehet szeretni.
    A Hollóárnyék első könyve ZSENIÁLIS volt, csupa nagybetűvel, ezt elismerem, és ezzel az 1 könyvvel el is érte életműve csúcsát, ahonnan már csak a lejtőn való lefelé csúszás maradt neki, de azt legalább látványosan és hatalmas elánnal csinálja.
    A második könyvtől kezdve, nálam legalábbis, teljesen szétesett a történet és a narratíva. Az író szöveghasználata meg leginkább idegesítő. Ez főleg a Draconis sorozatban jött ki a legjobban, az első könyvet kb. a 80-ik oldalnál hagytam abba, azóta sem olvastam végig a trilógiát, csak porosodik a polcon, mert borzasztóan felületesen és bután ír az ember.
    3-4 oldalon belül a szereplők több száz kilométert tesznek meg, legalább 4 különböző helyszínt járnak be, és legalább 30 másik emberrel találkoznak. Sem kibontva nincs a szöveg, sem elmagyarázva hogy mégis mi a franc történik itt.

Az már csak a hab a tortán, hogy fogalma nincs arról amiről ír.
    dávidmoly értékelését hoznám, aki tökéletesen kifejti, hogy miért totálisan amatőr író ez az Anthony Ryan. Minden szavával egyetértek, és még mennyi ilyen van benne, te jó ég...

Új hozzászólás Aktív témák