- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomekk.
aktív tag
válasz
batorpeti #1407 üzenetére
teljesen normális, én elsőre 2 óra próbálkozás után se bírtam berakni, aztán itthon este addig próbálkoztam mígnem sikerült, már taknyom-nyálam összefolyt, de beraktam őket, kivétel meg gyerekjáték, az rögtön ment, szóval ne add fel, pár nap alatt úgy megszokja a szemed a nyúlkálást, hogy bele sem fogsz rezdülni
-
MaciG
addikt
válasz
batorpeti #1407 üzenetére
Én kb 10-15 perc alatt éreztem rá, mi 4-en voltunk ,de volt ott aki még elég sokáig küszködött, embere válogatja. Szerintem a baj, mint az esetek 90%-ban, az ,hogy félsz attól hogy megsérted a szemed, de hidd el, ha az újaddal nyúlsz oda nem fog előfordúlni ilyesmi. Betevésnél meg csak határozottan, szemhély kifeszít és gyors betesz, ne tökölj. Elején én is elpislantottam magam közben, ma már úgy teszem be ,hogy szinte nem is fogom a szemhélyam csak egy nagyon kicst széthúzom. Szóval sikerűl legyőznöd ezt a "félelmet" akkor nem lesz gond, és 1 hét elteltével már szinte rutinművelet lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / 88 % akkumulátor / 12hó Garancia
- Vadiúj SSD-k!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest