- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Íme az új Android Auto!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeBee73
veterán
válasz
#57018880 #22 üzenetére
Engem sem érint, csak akartam kifejezni, van, ahol adott méretig lehet kalkulálni, ahová még ez a teljesítmény elég, oda pont megfelel.
A dVGA-s tesztben is jobb az 5700G-nél, azt volna hivatott váltani, iGP-ben meg más liga.MOD: Az árát én is sokallom, de majd kialakul. Az ujdonságszorzó még rajta van. Egy GTX1650-es összehasonlítást én is megnéztm volna.
-
zsirfecske
addikt
így ahogy írod, megjelenéskor 150k volt alzán a 8700g, egyből írkálta mindenki (én is), hogy nonszensz, gamingben rx 6600 és szinte bármilyen am4 proci keresztbe megeszi olcsóbban (mondjuk 2-3 szoros fps), overall meg egy 5700x és egy bármi olcsó kártya még mindig áron belül tudja megközelíteni.
sőt, ha már am4, a használt piacról 150-ből amikor én fejlesztettem nemrég rx 6700xt + 5700x is kifért ráadásul itx platformhoz, azaz kis méretben is hűthető hardverek ezek. az meg ugye már csillagászati gaming teljesítmény a 8700g-hez nézve, olcsóbb memória, itx lap árak mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Synology NAS
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Filmvilág
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest