- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
Én próbáltam találni valami tesztet, hogy mit tud az NPU helyben futatott Stable Diffusion-nel, pici LLM-el, akármi... de sehol semmi, és ahogy látom, ezért mert nem támogatja semmi. Szóval jelenleg csak unatkozik ott szegény NPU. Ha meg egyszer netán szélesebb körben helyben futtatunk majd ilyeneket (de én kétlem, hogy nem előfizetéses üzleti modellre fog rámenni az ipar, akkor meg nem helyben fut), addigra ezeknek az 1. generációs NPU-knak tudása vicc kategória lesz, mivel az elején minden meredeken fejlődik.
-
Jaja, ilyen kb soha nem lesz. Helyette big data computing, machine learning, deep learning van, amiket -tévesen- AI-nak neveznek az IT-szektorban jelenleg, na nem mintha nem tudnák pontosan, hogy semmi köze hozzá, csak szimplán rájöttek, hogy a(z egyébként nullához közeli innovációt felmutató) szoftvertermékeik eladhatóbbak így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Path of Exile (ARPG)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Metal topik
- Netflix
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged