- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
nagyúr
Én próbáltam találni valami tesztet, hogy mit tud az NPU helyben futatott Stable Diffusion-nel, pici LLM-el, akármi... de sehol semmi, és ahogy látom, ezért mert nem támogatja semmi. Szóval jelenleg csak unatkozik ott szegény NPU. Ha meg egyszer netán szélesebb körben helyben futtatunk majd ilyeneket (de én kétlem, hogy nem előfizetéses üzleti modellre fog rámenni az ipar, akkor meg nem helyben fut), addigra ezeknek az 1. generációs NPU-knak tudása vicc kategória lesz, mivel az elején minden meredeken fejlődik.
-
Jaja, ilyen kb soha nem lesz. Helyette big data computing, machine learning, deep learning van, amiket -tévesen- AI-nak neveznek az IT-szektorban jelenleg, na nem mintha nem tudnák pontosan, hogy semmi köze hozzá, csak szimplán rájöttek, hogy a(z egyébként nullához közeli innovációt felmutató) szoftvertermékeik eladhatóbbak így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest