Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Zsolto
őstag
válasz
asadasad22
üzenetére
Hát, ez elég komplikáltnak tűnik, nekem talán elég lenne valami PC felőli megoldás, egyszerűen a kártya teljes átmásolásához, nem?
Kedves Modik, ez a topic zárható (bocs a kavarásért), átmegyek a Nagy Symbianosba a hasfájásommal.
-
Zsolto
őstag
válasz
asadasad22
üzenetére
Ahan, pont valami ilyesmire gondoltam. Utánanézek, köszi

-
Zsolto
őstag
Kedves Kollégák,
azt szeretném tudni, hogy mi a legjobb módszer arra, ha az ember egy kisebb kártyáról nagyobbra költözne Symbian S60 3rd Edition alatt.
A 2 gigásom helyett vennék egy 4 gigást, de a sok telepített, főleg gyári nokiás és megvett progit nem lehet csak úgy átmásolni egyik kártyáról a másikra, a Norton Commander nem fér hozzájuk.
Anno a gyári 128-asról úgy költöztem át a 2 gigásra, hogy egyenként áthelyeztem a témákat, nokiás játékokat a teló memóriájába, majd kártyát cseréltem, és ráköltöztettem az új kártyára a cuccokat. Ez elég időrabló volt, pláne, hogy már elég sok minden van a telcsimen.
A válaszokat előre is köszönöm.
Zsolto
Aktív témák
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Mi AIoT Router AX3600 WiFi 6 router
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest