Aktív témák
-
Zsolto
őstag
válasz
asadasad22 #3 üzenetére
Hát, ez elég komplikáltnak tűnik, nekem talán elég lenne valami PC felőli megoldás, egyszerűen a kártya teljes átmásolásához, nem?
Kedves Modik, ez a topic zárható (bocs a kavarásért), átmegyek a Nagy Symbianosba a hasfájásommal.
-
Zsolto
őstag
válasz
asadasad22 #3 üzenetére
Ahan, pont valami ilyesmire gondoltam. Utánanézek, köszi
-
Zsolto
őstag
Kedves Kollégák,
azt szeretném tudni, hogy mi a legjobb módszer arra, ha az ember egy kisebb kártyáról nagyobbra költözne Symbian S60 3rd Edition alatt.
A 2 gigásom helyett vennék egy 4 gigást, de a sok telepített, főleg gyári nokiás és megvett progit nem lehet csak úgy átmásolni egyik kártyáról a másikra, a Norton Commander nem fér hozzájuk.
Anno a gyári 128-asról úgy költöztem át a 2 gigásra, hogy egyenként áthelyeztem a témákat, nokiás játékokat a teló memóriájába, majd kártyát cseréltem, és ráköltöztettem az új kártyára a cuccokat. Ez elég időrabló volt, pláne, hogy már elég sok minden van a telcsimen.
A válaszokat előre is köszönöm.
Zsolto
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Bitcoin topic
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Home server / házi szerver építése
- Netfone
- Elemlámpa, zseblámpa
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest