- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
patex1983 #4794 üzenetére
Volt rá példa.
"Vettem hozzá anno:
Club 3D CAC-1557 3D USB Adapter Cable 1.8m Type C to Displayport 8K60Hz HDR Black
Ott az volt a történet, hogy miután alvó módba ment le a laptop (és nem volt szükséges teljesen alvóba lemennie, csak elég volt leszednie az áramot a Displayportrlól) az esetek döntő többségében, nem ébresztette fel a monitort. Olyankor fel kellett nyitnom a laptopot, a belső monitoron volt kép, a másik meg aludt. Ugye felmerült az is, hogy nincs hardveres MUX kapcsoló a belső kijelzőt és a HDMI portot az AMD vezérli, a Displayport meg közvetlenül a 3060-ason lóg. Meguntam a dolgot, így úgy döntöttem, hogy a kábelt eladom, mert innentől kezdve egyfelől felesleges, másfelől áll benne a pénz, és harmadrészt, a régi gépem NVMe SSD-jét egy
Axagon EEM2-UG2 Külső SSD ház, USB-C 3.2 GEN 2 -be helyezve tudom hasznosítani, még negyed TB terület." -
-
-
Helló, olyan médialejátszó érdekelne, amin van:
1. Displayport kimenet, hogy a monitorom Displayportjára tudjam rádugni. A HDMI a laptop által foglalva van.
2. Mivel a monitoromon - ASUS TUF VG249Q Gaming monitor 144Hz - van két hangszórócska, amik hát nem igen vehetőek komolynak... így az is feltétel lenne, hogy legyen lehetőleg jack kimenet.
3. Friss Android OS támogatás, lehetőleg sec.update-ekkel, HBO MAX, és Amazon Prime.Ha vannak ilyenek, akkor kérnék párat. Ja igen Chromecast az 1. és 2. pontok hiánya miatt esik ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged