- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaciokos
őstag
Android-os TV boxon (Beelink M18) futó Kodit pár napja upgrade-eltem 16.1-ről 17.1-re. Azóta minden indításkor arra panaszkodik a Kodi, hogy a "Python Image Library" addon nem kompatibilis vele. Nemtom mi ez, én nem tettem fel, bár azt láttam, hogy gyárilag van benne egy csomó addon. Próbáltam uninstallálni, de nem találom az addonok között.
-
kaciokos
őstag
válasz
DoItYourself #1524 üzenetére
Köszi szépen, be is állítottam, működik is.
-
kaciokos
őstag
Sziasztok!
Új Kodi felhasználó vagyok, és lehet, hogy csak én vagyok béna, de nem találom, hogy hol kell beállítani, hogy ha félbehagyok egy filmet, akkor ha legközelebb lejátszom, onnan folytassa, ahol abbahagytam. Nem tudom, hogy számít-e, de a Kodi 16.0, a filmek NAS-on vannak, és SMB-n keresztül játszom le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest