Hirdetés
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lac14548
aktív tag
Mi Box S sima sztereo TV-re kötve
Lejátszó a Kodi.
Melyik az a beállítás, hogy a többcsatornás (5.1, stb) filmeket "lekeverje" sztereo-ra, mert most némely filmnél a háttérzaj hangosabb mint a beszéd. -
lac14548
aktív tag
Melyik Windows-os programmal tudom klónozni a teljes SD kártyát (annak összes particiójával) amin a CoreElec/Kodi van?
-
lac14548
aktív tag
válasz
lac14548
üzenetére
Hátha másnak is szüksége van rá ezért leírom.
Téma: AEON NOX
Ebben lehetőség van egyedi főmenü elemek létrehozására.
Első nyilván a könyvtárszerkezet létrehozása.
Ez után: Videók - Fájlok - "+" videók hozzáadása - Tallózás - Gyökér - (itt megkereseni a mappát/csatolt eszközt/ , nevet adni neki, tartalmát megadni, scrapereket beállítani stb. - OK
Menüelem készítése
Rendszer - Felszín beállítások - Aeon Nox főmenű beállítások - Custom 1 kiválasztása - Alapértelmezett kiválasztási művelet - Video könyvtár - Források - Itt betallózni az előzőleg megadott csatolt mappát - Create menu item hereNagy vonalakban ennyi, ebből már el lehet indulni.
Aki szeretné bővítheti, kiegészítheti, összefoglalóba berakhatja ezt a leírást -
lac14548
aktív tag
Kodi 17.6-hoz keresek skint, ami a lehető legjobban testreszabható, de ugyankkor egyszerűen kezelhető.
Van például a Ghost in the shell c. film ami ugye animációs, de mégsem gyerekeknek való, ugyanakkor van a Szépség és a szörnyeteg (élőszereplős) ami nem animációs, de gyerekek is nézik.
Ezért kellene olyan skin amiben a főmenüt úgy tudom módosítani, hogy az általam létrehozott menüpontokhoz mappákat(!) rendelek.
Így amit én a mesék mappába rakok az mese lesz, attól függetlenül, hogy az imdb besorolása micsoda.
Amit viszont a filmek mappába rakok, az nem kerül megjelenésre a mesék között.Ezen kívül még külön szeretném választani a természetfilmeket, mert az se nem mese se nem film, ezért külön menüpont kellene neki.
Természetesen minden menüpont megynyitásakor a filmek képei és leírásai jelenjenek meg ugyanúgy mint a médiatárban.
-
lac14548
aktív tag
válasz
junkpod
üzenetére
Azt lehet, hogy letrehozol élő listakat, amiben feltételnek az elérési mappa útvonalat adod meg. Ezeket aztán bármilyen címkével bármelyik menübe kirakhatod (pl mesék, dokufilmek, mozifilmek, felnőtt filmek
)Ezt valaki részletesebben elmagyarázná? Lépésről lépésre.
Ez melyik skinnel működik? -
lac14548
aktív tag
Nem tudom szakszóval...
Olyan mintha ottmaradna az arc és aztán ugrik... -
lac14548
aktív tag
Mini M8S II lejátszón (2/16GB, Kodi 17.3 - Libreelec SD-ről)
1080i-s felbontású videóknál kisebb "utánhúzást" tapasztalok.
Finomabb mozgásoknál (pl. egy arc lassan fordul) kicsit "kockásodik" és "késik a kép".Van erre valami beállítás, vagy a lejátszó ennyit tud?
Bár nem hiszem, hogy ennyit tudna, hiszen a 4K videokat is vinnie kell (elvileg).
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)