Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
válasz
kmarci25
üzenetére
"létrehozni és megadni egy filmek és egy sorozatok mappát és oda töltögetni." Én ezt úgy értettem, hogy létrehozol egy filmek és egy sorozat mappát, és mindkettőt be tudod tallózni a torrent kliensnél, hogy azért menjen még a visszatöltés is. Ezért kérdeztem, hogy ezt hogyan, milyen klienssel? Emlékeim szerint a uTorrent csak egy mappát tud kezelni, de persze ez lehet változott (2.2.1-nél még lemaradtam), vagy más kliens máshogy tudja kezelni a mappákat (akár többet is). Mert ahogy én értettem a kérdést @Weilan egy mappába tölt mindent amit viszont nem tud megosztani a médiatár általi csoportosításnak (film/sorozat/zene/stb)
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Parkside szerszám kibeszélő
- Apple MacBook
- A jövőre utal a CoD: Black Ops 7 egy új beállítása?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Home server / házi szerver építése
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- További aktív témák...
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest