- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Magisk
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Számítógépről. Most jön hozzá a DAC. Természetesen veszteségmentesen tömörítek mindent. A hangkártya kimenete alapban gyengus, de egy alsóközép hangkártya egy DAC-cal rendesen szól - azért kell alsóközép legalább, mert az órajelingadozást csak az igen drága DAC-ok hozzák helyre (reclock).
A Dénes Péter cucc és a Klipsch egyébként eladó, ha nem mondtam volna. :]
A gép meg halk, mivel notebook. -
Egyébként az enyémet megveheted, ha gondolod, 4 hónapos, 5 év garis.
-
Egyáltalán nem vagyok gazdag, schenker, egyetemista vagyok, diákhitelt veszek föl, satöbbi. Csak ez a hobbim, ebben van a pénzem, ennyi. Nyilván nem 180000-et fizettem ezekért a hangsugárzókért. Ki kell fogni. Mellette van egy kb. 1000 dolcsis erősítő. Természetesen megintcsak nem fizettem érte ennyit, figyelni kell a használtpiacot.
Egyébként olyan sztereo erősítőt+hangfalat, amivel el lehet kezdeni zenét hallgatni, ki lehet hozni 60 ezerből, persze ez nem fogja leüvölteni a fejed, de legalább szépen fog szólni (ennyibe kerül pl. egy Heybrook Heylette akciósan, plusz egy Cambridge Audio erősítő). Ráadásul ez így új. -
No, nekem Klipscheim vannak (SF-2). Nincsenek túlárazva, a minőségben hasonló B&W-k pl. sokkal drágábbak (A DM6xx sorozat kilőve).
Ha te akarsz hangfalat építeni, azt is lehet, csak 100 rugó alatt (páronként) abba sem érdemes belekezdeni. 5 db hangszórót nem hozol ki sehogysem 100-ból - legalábbis értelmes minőségben...
arról, hogy kinek mi éri meg, ne vitatkozzunk - egy Lamborghini sem gyorsul 100x jobban, mint egy használt Fiat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Automata kávégépek
- UHD filmek lejátszása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest