Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- Apple iPhone 17 - alap
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola G86 - majdnem Edge
Aktív témák
-
Cardinella
aktív tag
Most lesz vasárnap hajnalban a Jones-Tarver visszavágó!
Persze csak amerikai PPV (pay per view) adókon látható élőben.:((
(Nem értem, hogy a punnyadt Sport1, Viasat, HBO miért nem közvetít az utóbbi hónapokban tényleg fontos, és színvonalas meccseket élőben.:(( Hányszor virrasztottam hajnali ötig egy-egy jó meccs miatt... Sic transit gloria mundi...:o) -
Damage
senior tag
Nem néztem a Tényeket, sem más híradót szándékosan. Ilyenkor jobban szeretem végig izgulni a meccset :)
Klicskonak szurkoltam, de az első menetben tényleg azt hittem, hogy ki fog kapni pár meneten belül. Úgy legyezett, mint egy kislány, és Sanders valami hihetetlen gyorsakat ütött. Szerencsére fordult a kocka és kinyitotta Vitalij a pofonzsákot. Ennek ellenére úgy érzem, régebben kicsit keményebbek voltak. Talán nagyobb szívvel harcoltak. Nem nagyon bírják sajnos az ütéseket. Sanders legalább 10szer annyit kapott és sokkal nagyobbakat és ahhoz képest nagyon jól bírta. Szerintem Klicsko annyi pofontól rég kidőlt volna, mint amennyit kiosztott. A végefelé tényleg voltak jó elhajlásai, de ne feledd, hogy az ellenfele akkor már sokkal lassabb volt, mint pl az első menetben. -
Damage
senior tag
Az első menetben azt hittem, hogy ki fog kapni. Olyan gyengének tűnt, mint a harmat. Nem bírja ő sem az ütést :(
Sandersnek iszonyú jó az állóképessége, de pár nagyobb pofon után már megszédült. A bíró, szerencséjére leállította a meccset, lehet hogy maradandó sérülést szenvedett volna, ha továbbra sem esik össze és nem állítják le. Jól kikapott. Ennek ellenére elég szellősnek találtam Klicsko védekezését. Miért nem tanítják meg jobban védekezni? Vagy csak nekem tűnik úgy, hogy túl sokat van lent a keze? :F -
Cardinella
aktív tag
A Tarver elleni visszavágóra nagyon kíváncsi leszek...
Montell Griffint-t a 9.menetben, miután letérdelt, megütötte ''lendületből'', ez volt az egyetlen veresége (''diszkvalifikáció''), és a következő meccsen nagyon ledarálta szerencsétlent.:)
(ld. Antoine Byrd, az a két perc maga volt az igazi Művészet, három leütéssel, stb...)
Nehézsúlyból lefogyni legalább 8 kilót, ez azért elég nehéz lehetett; és látszott is rajta legutóbb...
(Most is azt mondom, hogy az elmúlt tíz év legnagyobb profi bokszolója ROY JONES Jr.; nem véletletlenül választották a ''szaklapok'' is minden évben a súlycsoportoktól független legnagyobb bajnoknak Őt..., igaz a Szöul-i Olimpián ''csak'' második lett, a bíróknak köszönhetően; nem úgy, mint később V.Klicsko...:)) )
És nem véletlenül a szobám igazi ékessége a két bekeretezett fényképe; évek óta...:U -
Cardinella
aktív tag
De Ő legalább 14 éven keresztül a profiboksz istene (volt), még lesz egy-két meccse, de ez semmit nem von le a teljesítményéből, Ő a verhetetlen Bajnok.
(Egyébként George Foreman idén is fog meccselni, 56 évesen; ő is megvert már nála 20 évvel fiatalabb izomagyúakat, ez is valami...:) )
Aktív témák
- Motoros topic
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vicces képek
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezetékes FEJhallgatók
- AliExpress tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest