- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Prego
senior tag
Piros pötty clooney-nak a monitorért, elhozta, összeszerelte, megvárta amíg letesztelem.
Másik pötty VateRicsi nek a telefonért,az üzlet simán zajlott -
Prego
senior tag
[Ádykának] piros pötty, többször is vettem már tőle akksit, közel lakik, jók az árak
-
Prego
senior tag
Piros pontot Foglalt név kollegának, a mukahelyemig hozta a árut, ami tökéletesen működik
-
Prego
senior tag
Hatalmas piros pötty melisgl kollegának. A NIC mellett még hozzám vágott ingyen egy pár cuccot amire nem volt szüksége.
Egyre azért vigyázhatna legközelebb: olyan telszámot vegyen fel amit nem mindig a felesége veszi fel és magánál tart -
Prego
senior tag
Szokásos piros pötty Ősember számára, bár szerintem az ő tevékenységét nem kérdőjelezi meg senki
-
Prego
senior tag
Megelőlegezek egy piros pontot kjany eladónak. Szó nélkül cseréli a hibás pendriveomat
Jövő héten kap még egy pontot ha rendben lezajlik a csere -
Prego
senior tag
kjany-nak is egy pozitív pöttyöt, működő, garileveles 5 év garis cuccot kaptam tőle.
Viszont sajnos egy negatív pöttyöt adnék magi20 számára: az alaplapom rendben megjött a tartozékokkal, kivéve a hátlapot, azt igérte elküldi postán, de hetekig nem küldte, most már a leveleimre se válaszol, sztem le is tiltott
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest