- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
Intel oldalon jók az ASUS-ok. Azok nagyjából tudják azt amit igér hozzá a gyártó. Érdemes benézni néha a Raptor Lake topicba, sokan használnak ASUS lapokat. Asrock-ot nem igazán szoktak ajánlani, gyengébb tuning és melegedés ami eszembe jut velük kapcsolatosan. A Gigabyte lapok sem rosszak, de azok messze nem tudják azt a RAM sebességet amit ráírnak, most volt is sok baj velük BIOS szinten, de épp ma olvastam, hogy jött ki komplett frissítés hozzájuk. MSI lapokból a Tomahawk az ami jobb már és inkább ajánlott..
Persze, akinek fontos minden maximális tudás és teljesítmény, az vegye meg az APEX lapot pl. -
Robitrix
senior tag
Nagyjából úgy szoktak kijönni a normális árak, hogy veszed a kinti deviza közép árat felszorzod az aktuális valuta árfolyammal, majd rászorzól 1,3-1-35 körüli értéket. ÁFA, plus egyéb rárakodó költségek. Az lesz kb. a bruttó forint ár. Legalább is az alsó ár szegmens, ahol nincsen elszállva az árazás. tehát egy 480 dolláros külföldi ár most úgy 360 dollárs a közép árfolyam akkor 480*360*1,30. ami nagyjából 220 ezer körüli árat jelent bruttóban. Persze lesz, aki pofátlanul 280-300 ezerért akarja eladni...
de nála tuti nem veszünk.
-
anulu
félisten
Z690 PLUS WIFI D4 ( [link] ) van most a gépemben, teljesen jó. előtte egy ROG Z270 volt, azzal sem volt semmi bajom.
nálam az a kevés RGB is úgy lett összerakva, hogy Aura Sync-es legyen, úgyhogy ha lap csere, akkor is maradnék ASUS-nál.nézegettem Z690 vs Z790 írásokat, és egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy kell-e nekem a 790. most van 2 nvme, 4.0-sak, 5.0-at nem is akarok, nem érzem a hozzá adott értéket, viszont külön nem akarnék hűtést alkotni rá.
3600/16 RAM-ok is kényelmesen elketyegnek. -
Azért van több olyan Z790-es lap jelenleg is a piacon, amelyik közelebb van a 100e Ft-hoz és egyáltalán nem “fapadosak”. Csatlakozókban, slotokban nincs hiány. Lehetne felhozni az int. hangkártyát de akit az zavar mióta világ a világ vett magának normálisat külön.
Különbség lehet a VRM felépítésében és abban, hogy milyen magas órajeleken tudsz benne RAM-okat használni. Egy Z790 Prime, vagy TUF lapban pl. a 7000-7200MHz simán megvan, kis szerencsével még a 7400MHz is jelenleg. Oké, akinek ez kevés az meg, vegye meg a 200+ ezres lapokat.. De azért bőven 200e Ft alatt is van élet -
ricsip
addikt
Még szerencse h. évekkel ezelőtt azzal hülyítették be a népet, hogy mivel már szószerint mindent, de tényleg mindent a processzorba integráltak memóriavezérlőtől kezdve usb-n át Lan / Wlan-ig mindent, így innentől kezdve már filléres (lol, sztem már felnőtt egy generáció aki életében nem látott már fillért) alaplapok kellenek csak. Na, most tudjuk mennyire volt ez igaz ilyen 300 ezres szarok láttán (semennyire).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest