Új hozzászólás Aktív témák
-
NORBl
aktív tag
Sziasztok!
Eddig csak bérelt cuccaim voltak, szeretnék sajátot.
175 cm magas vagyok, 155 cm állam földtől, 90 kg körül a súlyom.
Normál felhasználásra szeretnèk deszkát, csak parkban. Tetszenek a korlátok, meg ugratók, de még nincs meg a kellő tapasztalat.
Ha esetleg van egy univerzális megoldás amivel kellemeseket lehet csúszni, és elég kemény a slidek, jumpokhoz, akkor az kell.
Megy a megállás, fék, lecsúszás élváltással mind a két oldalról. ereszkedés lábujj, sarokélről.
Tudtok ajánlani valami jó deszka, kötés, bakancs márkákat (43 lábam, ekkorát nézzek, vagy nagyobbat?), hogy miket vadásszak. Használtan szeretnék valamit lőni ár miatt.
+ Itt valaki nem tud szervezett táborról a kövi szezonban országon belül ? Vagy valaki nem csúszkál egymaga, és nem zavarná egy feltörekvő kezdő, akin tudna nevetgélni amikor földön fetreng ?
-
NORBl
aktív tag
-
NORBl
aktív tag
Mi számít középhaladónak?
-
NORBl
aktív tag
Köszi az infókat!
Ez a kesztyű faja lehet szerintetek?
-
NORBl
aktív tag
Bakinak ezt néztem ki. Láttam olyanokat is, amik nem ilyen nagyok, meg látszik, hogy nem annyira robosztus, meg merev mint ez pl, olcsóbb is. Gondolom azok nem annyira jók nem?
-
NORBl
aktív tag
válasz
zolomon17 #885 üzenetére
Hát elég kezdő.
Levelezés elég stabilan megy.
Most voltam 2*-ra, regulárba nyomtam végig a hétvégét, tök jó volt, megy a ide oda szlalom is tök jól.
Rucikat, bakit néztem jófogin. Van sisakom, meg szemcsim, de szemcsit szeretném cserélni olyanra ami nem átlátszó, hanem tükröződik a lencse.
Deszkára valami mindenes kéne, ami nem annyira kemény, de nem is nagyon rugalmas, de azért amivel lehessen tanulgatni trükköket.
175 cm körül vagyok, azt néztem állam, orrom között kéne lennie deszka magasságnak. Majd lemérem pontosan mennyi.
95 kg vagyok. Gyorsan bele jöttem, szóval talán nem kéne nagyon széles deszka, mert lépnék tovább ahogy lehet. Keskenyebb meg elvileg mozgékonyabb, de nem annyira stabil.
-
NORBl
aktív tag
Voltunk az elmúlt hétvégén.
Kiba jó volt. Snowboardlandnél béreltünk. Kedvesek, segítőkészek.
Kéne vennem cuccokat következő szezonra.
Segítetek bevásározni?
-
NORBl
aktív tag
Srácok, lányok, szerintetek hétvégén még csúszható lesz Mátraszentistván?
-
NORBl
aktív tag
Sziasztok!
Hol érdemes deszkát, kötést, bakit kölcsönözni ?
Síker, Snowboard shop, store13, síkölcsönző-budapest, zentaisport, amigossnowman
Ezeket találtam most, nézegetem ki, hogy adja oda cuccokat, hány napra, milyen pénzekért.
Mátraszentistvánra van tervben amúgy menni február közepén, sztetek az jó időpont, vagy inkább hozzuk előrébb a jelenlegi időjárás végett ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest