Hirdetés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Betáblázta magát az Oppo
- Mobil flották
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Kugoo S1 Pro rollert használok pár hete, és sajna úgy néz ki hogy a 100 kilómmal a hegyi terepen elvérzik
Igaz "hibrid módban" felhoz 
Láttatok már valamilyen moddolást mint Xiaominál az áramkorlát emelésre stb? Ennél bonyolultabb lesz gondolom mert nincs BT kapcsolat...
Illetve ha váltok erősebbre, akkor melyik lehet a következő lépcső? (Néztem a Kugoo Boostert is de szörnyetegnek tűnik és 3szor drágább

Köszi
-
-
válasz
berobi78
üzenetére
Sziasztok!
Bringás múltból annyit, hogy igen kell sisak, de amit sokan elfelejtenek, hogy kesztyű is kell, mert ha perecelsz egyből a tenyered fogod letenni automatikusan és nagyon kellemetlen hetekig sebes tenyérrel dolgozni. Nekem bringán már párszor life saver volt
Jó rollerezést mindenkinek! -
Sziasztok!
KUGOO S1 Pro roller vásárlásán gondolkodok. Használta valaki már hegyes, dombos terepen? Sajnos nekem kb. 2-300 méter szintet fel kell mennem hazafelé melóból, 100kg körüli súllyal. Mik a tapasztalatok?
Érdekes, hogy erősebb a motorja mint a Xiaomié de nyomatékban meg szegényebb az adatlapok szerint (amit néztem) Elírás vagy valóban így van? Tudom, hogy a forgató nyomaték nem egyenlő teljesítmény, de villanymotornál mégis szokatlan ha a nagyobb teljesítményű nyomatékszegényebb...
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igaz "hibrid módban" felhoz