Új hozzászólás Aktív témák
-
Arlic
újonc
Sziasztok,
Szerintetek melyik lehet jobb, tömör gumis (link lent) vagy méhsejtes kerék?
https://www.aliexpress.com/item/32773060424.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.23214c4d7irWRa&fbclid=IwAR2AnByXoYbNpH0qnvR7HVo6EBuqBc8s9oH5lR8wpYrdHP2g76514n0Z5SM
-
Arlic
újonc
Boltba beviszitek az elektromos rollert? Pl.: Spar tesco stb , nem merem bolt elott kinthagyni
-
Arlic
újonc
Kugoo S1 - tamasztokart leszedtem, mert be-beutottem a talajba, az elso kerek 2-3 cm-es patkakon felment, nem kimeltem, kis hibat mar erzek a csapagy egy reszenel, inkabb vigyazok ra
a vazon elol nem valami jo a tomites, viz volt a muanyag takaroelemben, inkabb atfurtam, hogy kifolyhasson, jobban letomitem, alul majdnem sikerult elvagni a kabelt a takaroelemmel
-
Arlic
újonc
Sziasztok!
Új gombot nem küldtek, helyette egy komplett kijelző kaptam, az agyával együtt. A ragasztópisztolyos kábeleket nem akartam szétszedni, sikerült visszaforrasztani a régi gombot. Kis mókolással, hézagolással sikerült elérni, hogy a guminyomógomb segítségével be tudjam indítani a gépet... Ez a nyomógomb valami katasztrófa, iszonyú érzékeny, lekapcsolni nem is fogom a rollert, megvárom míg 3 perc után elalszik, minél kevesebbszer akarom használni a gombot, azt javaslom tegyétek ti is ezt, mert hamar elfárad ez az anyag.
-
Arlic
újonc
Miután hangnemet váltottam, hogy 1 Euros gombról beszélünk, amit még nekem kell megforrasztanom...
már küldik is a gombot...1 hetet húzodótt 1 Eurós gomb problémája
-
Arlic
újonc
Sziasztok!
Mint régebben írtam a kugoo s1-en letörött az indítógomb. A szervíz item code-t kér. Sehol nem találok ilyet, az utolsó műanyag csomagolás is megvan, de nincs rajta, egy ragasztott vonalkódról és egy számsorról beszélünk...
Nektek van ilyenetek, ha igen hol van?
https://i.imgur.com/4Rg8h9T.png -
Arlic
újonc
A kugoo S1-en most törött le a nyáklapon lévő nyomógomb...
-
Arlic
újonc
válasz
jeromosi #1196 üzenetére
Nekem fekete szilikon pasztát ajánlottak. (tubusos)
Azt a részét kell tömíteni, ahol nem szeretnél vizet látni, ilyen az akksiház + a kijelző.
Elvileg fröccsenés ellen védett, de jobb a békesség.Többen innen vettük a rollert. (lengyel raktárból jön)
https://www.geekbuying.com/item/KUGOO-S1-Folding-Electric-Scooter-350W-Motor-8-5-Inch-Tire-Blue-411072.html
Nekem 2-3 nap alatt megjött, gyönyörűen becsomagolva, megvédve, félig feltöltve.
Javasolni nem merem a rollert, majd 2-3 hónap használat után
-
Arlic
újonc
válasz
jeromosi #1194 üzenetére
Utána helyesbített a rolleres kolléga, nincsen tömítés, valamint az akku elvileg fel le tud mozogni (2 mm hézag van), többi irányba kihézagolták szivaccsal, egyéb anyaggal.
M365-nél azt hallottam, hogy a kormánynál egy kis alkatrész el tudni törni, vagy mifene, eléggé életveszélyesen hangzik, ez a KUGOO ráadásul 120 kg-ig terhelhető, így bízom benne, hogy a csapágyak jobban bírják majd.
Valamint tömör gumija van, szóval nem lesz defektes (igaz, cserébe jobban érzed az úthibákat) -
Arlic
újonc
válasz
jeromosi #1191 üzenetére
Rugot lazitani kell,
Tomiteni a hazat es a kepernyotKepzeljetek ma nem indult a kugoo, szetszedtem, tiszta ideg voltam, mint kiderult a bekapcsologombot nem tudtam elegge benyomni, miutan levettem a kepernyo tetejet, siman bekapcsolt, a gumimembran nem jo helyre nyomott...
+ Nekem ugy tunt hogy a haz elejen a kabelt nagyon odacsipi a kiveheto muanyag eleje... Arra meg ranezek -
Arlic
újonc
Nekem 1,2 km 4-5 perc, ebben van jo es katyus utszakasz is
-
Arlic
újonc
Sziasztok!
Megjött az Kugoo S1, iszonyatosan megy.
Rendőrökkel van tapasztalatotok, vagy sztori? ... ugye ez a
gép már 300W felett van elvileg már biciklinek se számít :'D -
Arlic
újonc
https://hu.geekbuying.com/item/KUGOO-S1-Folding-Electric-Scooter-350W-Motor-8-5-Inch-Tire-Black-411071.html
Nem tudjátok mennyire jellemző itt az akció? Értem ezalatt azt, ha most nem rendelem meg 335 dollárért, nem kell 1 hónapot várni, hogy ismét leakciózzák(fekete színűt néztem ki) :'D
-
Arlic
újonc
Sziasztok!
A kugoo S1 rollert honnan szereztétek be?
Nekem a fékezés nem egyértelmű, valaki azt írja gyenge, valaki szerint eleinte erős, ha 20 km/h-nál
bekapcsolom a mágnesféket (ugye ez van benne?) akár el is dobhatom a vasat? :'D
Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- Vírusirtó topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Otthoni időjárás-állomás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xbox Classic / Xbox 360
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest