- Magisk
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Peterhappy #1217 üzenetére
én végignéztem az aprós oldalakat amikor rollert kerestem és kevés volt ami nem decathlonos volt, megnéztem pár "magyar" márkát (nyilván matricázottak) általában mind gyengébb volt a decásnál így elfogadtam hogy nem véletlenül ennyire elterjedt.
szerintem ebben az árkategóriában a decathlonos simán jó. az aldis ár/érték arányban legalább ott van ha nem veri, de csak ár/értékben, minőségben a decás jobb.
town7-et nézzétek meg szerintem, így egy town5-öt és egy aldisat próbálva azt mondom hogy jó az a lengéscsillapítás. a town5 is jó, meg valószínűleg röhögve körbegurulja az aldisat de utóbbi komfortosabb.
-
berobi78
tag
válasz
Peterhappy #1212 üzenetére
Erre szerintem pont jó egy Decathlon. Ki lehet próbálni szinte a teljes palettát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik
- Magisk
- Anime filmek és sorozatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Formula-1
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- MÁV topic
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest