Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PociAti

őstag

válasz P3Dr0 #9847 üzenetére

Igen, a m365 Tools verziójára gondoltam.
    Magyar lokációt beállítva nekünk már nyár elején a 0225-ös DRV-t telepítette fel a Xiaomi Home app.

Az általad belinkelt weboldalon megtalálod a Google Playstore linkjét ugyanennek. Így közvetlenül mobil eszközről is szerkesztheted a beállításokat, és az Appból felküldheted a rollerra, nem szükséges plusz feltöltő programot beiktatni a történetbe.

Először csak használd a rollert, és ha úgy érzed jobban igényeidre lehetne szabni, akkor nyúlj hozzá. Nem egy rakétatudomány. Értelmesen végigmenve a lépéseken nehéz elrontani, és még akkor is van kiút, ha téglásítottad, mert filléres eszközzel helyrehozható, erre is vannak videók.

Megsütni akkor tudnád, ha végletekig ki szeretnéd facsarni a rollert.
    Nekem Xiaomi 1S rollerem van, 62 kg-mal terhelem, és csak annyit csináltam, hogy
    - a tempomat idejét levettem, 5-ről 3 másodpercre,
    - és az app szerint alapbeállításnak tűnő 350 W-hoz tartozó 25 / 17 / 12 Amper értékeket átállítottam 30 / 19 / 12 Amperra,
    - valamint a csúcssebesség korlátját is átállítottam 33 / 25 / 17 km/h-ra.
    Ezzel a sport mód lényegesen erősebb lett, de ezt szinte soha nem is használom. Az elmúlt 100 km-ből ha 5 km-t mentem így (teszt jelleggel), a maradék 95%-ban a Drive módot használtam. Vagyis úgy pontosabb, hogy akkor szoktam a sport módot használni, ha biztonsági okokból minél előbb le szeretnék tudni egy kényes szakaszt, mert pl. védett kerékpárútról kénytelen vagyok autók által használt úton haladni.

• P3Dr0

senior tag

válasz P3Dr0 #9847 üzenetére

Időközben az SHU val (link: [link] ) kicsit átformáltam a FW-t. Kiszedtem a 30km/h speed limitet a csipogassal együtt, Max speed sport módban 33km/h, (ez a max állítólag amit a motor gond nélkül képes kihozni magából), sima és a gyalogos módok is picit "gyorsultak" (pl. a gyalog az 5 ről 7 km/h ra). Azonkívül a "tempomat" 4 sec után aktiválódik 5 helyett, míg a motor 4km/h sebességnél indul az eredeti 5 km/h helyett.
    Viszont az áram és feszültség értékekhez nem nyúltam az üzemmódokban mert egyenlőre fogalmam sincs a motor parameétereiről a vezérlőről és az akkupakról. Így inkább hagytam ezeket az értékeket gyári beállításon. Ez a xiaomi mi pro 2 egész jól "formálható" :) Az éles teszt majd megmutatja volt-e értelme ennek vagy sem. :U És persze kérdéses az élettartam is.

Új hozzászólás Aktív témák