Hirdetés
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patyesz
csendes újonc
válasz
DigitXT
üzenetére
Nekem mondjuk az a tapasztalatom, hogy/most már itt Győrben legalábbis, teljesen korrektek a rollerrel, az autósok, mondjuk 10 ből 9, átengednek, mégha csak állok is a járdán, figyelnek...ellenben a kerékpárosoknál rosszabb az arány..nem ritka pl. hogy szembe megy kerékpárúton a haladási iránnyal, és elvárja hogy én térjek ki a járda részre. Ugye ilyenkor látszik, hogy bringához nem kell semmi papír, szemben az autóssal. Aztán volt olyan hogy hátulról elgombázott, el kellett dobnom a rollert, annyit se mondott bocs, vissza se nézett. Múltkor meg egy nenne jött szembe kétsávos bicikliúton, mindegyikünk a sávjában, mikor mellém ért elkezdett átkozódni, pontosan nem értettem, de a számára furcsa jármű bosszanthatta fel:-)
-
devil-k
nagyúr
válasz
DigitXT
üzenetére
A többségre gondoltam. Sok sok jó kivétel van szerencsére. Szerintem az autósnak és gyalogosnak ugyanannyi joga van a biztonságos közlekedéshez. A gyalogosoknál sem szeretem az a típust aki azt hiszi, hogy övé a világ és még szét sem néz a zebrán. Az biztos, hogy az e-rollerek megjelenésével ismét változik a közlekedési kultúra.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Kuponkunyeráló
- Azonnali processzoros kérdések órája
- EAFC 26
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő