Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- LG V30 - vezércsel
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
alexandrosz
üzenetére
Köszi

Az akasztó is nagyon bevált

Volt itt szó előttem, nagyon erős, és drága rollerekről. Nekem még mindig a Chopper a kedvencem, megyek majd a napokban az Auchan áruházba, megnézem élőben lefotózom a BLUEWAY R10 ELEKTROMOS ROLLER-t.A másik kedvencem, a Ninebot G30, a hatótávja miatt. Azzal a 36 kilométerre lévő másik lakásomat simán elérhetném, ha nem lenne off road... és a rendőr nem zavarna le egy vaskos büntetéssel külterületen az útról.
Viszont a Xiaomi M365-öt nagyon szeretem, buszon viszem magammal, eddig kétszer volt csomagtartóban, mert a sofőr mondta, hogy a hordtáska mérete miatt is oda kell tenni. Nem lett semmi baja, csak ugye Derecskén át kell szállni, arra a 14 kilométerre
De legalább nem kell parázni, hogy ellopják, mert nem állunk meg Berettyóújfalu és Derecske között sehol, és én vagyok az első leszálló 
Viszont ahogy leszállok a buszról fantasztikus szabadságot ad, akár Berettyóújfaluban, Derecskén, Debrecenben kószálok vele. Már majdnem 800 kilométer van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 7
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- E-roller topik
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- BestBuy topik
- Milyen monitort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- DJI AVATA Dupla Fly More Combo drón szett - VADONATÚJ, aktiválatlan
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - NO LIMITS
- Seiko SSB451P1
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De legalább nem kell parázni, hogy ellopják, mert nem állunk meg Berettyóújfalu és Derecske között sehol, és én vagyok az első leszálló