Hirdetés
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
Tangerine
üzenetére
Eleve mindenki magának engedélyezi a rollerjén a cruise control bekapcsolását. Mert amelyik rollerben van tempomat, abban is külön engedélyezni kell. Ez a lépés nem kikerülhető.
Ha valaki olyan szellemi állapotban van, hogy nem tudja felmérni mikor kapcsol be a rollerján a sebesség tartás, akkor ne használja!
Továbbá vannak olyan megoldások, amikor a gázkar fixen tartása, plusz a bal kézre eső gomb együttes megnyomása szükség a tempomat aktiválásához.
Én olyan sűrűn használom ahogy csak tudom. Ezért is feleztem meg a 5 másodperces időt, ezáltal valószínűleg már sok százszor kapcsolt be (talán már ezerszer is), de egyetlen alkalommal sem lepett meg.
Mégis hogy lehet az, hogy ez egyeseknél ekkora elvi problémát jelent? Mert ha fél tőle valaki, akkor gondolom nem is használja. Vagy kikacsolja. Akkor mégis mitől fél?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Arc Raiders
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen SSD-t vegyek?
- PayPal
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i7-10610U, 8GB DDR4) Akció!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő