Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
punisher1
aktív tag
válasz
PociAti
üzenetére
Elbeszélünk egymás mellett,a lényeg a gyári állapotra állíttattam csak vissza ami nem egyenlő,hogy rendszeresen úgy használom mint írtam ahogy a kocsit se padlógázzal nyomom.Figyelembe veszem a körülöttem közlekedőket az utat ahol járok útviszonyokat stb.Természetesen kerékpárúton is betartom a szabályokat.
Szerintem azzal kell foglalkozni,hogy pl bukót vegyen már fel mindenki ha egyszer rollert használ.
Én jobban ki vagyok azokra akik ülést tesznek rollerra.Minek?Akkor miért nem robogót vett?Nem tud állni?Akkor meg végképp robogó kell.Vagy mert ezt össze lehet csukni?Szerintem nagyon vicces én mindig röhögök ha ilyet látok.
De egyszer valahol olvastam ha jön új szabály akkor azokat lehet leszedni különben robogókra minősítik,a sima rollert meg segédmotorosra.
Az is érdekel mivel a tendencia azt mutatja egyre több rollert egyre nagyobb sebességgel dobnak piacra minek?És nem 35km/h beszélünk hanem a duplájáról.Kinek-kiknek készülnek?Miért árusítják?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Kezdő Gamer PC / Számítógép! Csere-Beszámítás!R7 1700X /GTX 1060 6GB /16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest