- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Yettel topik
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
rep3at
őstag
válasz
Kowi84
üzenetére
Nekem van tapasztalatom és relatív friss.
UPS futár vitte el július 28-án, utána augusztus 3-án érkezett a külföldi szervízbe, majd hatodikán már visszaküldésre is került. Itt következett egy kis baszakodás a UPS rendszerrel (a honlapjuk egy agyrém), állítólag nem tudták hogy hova kell visszaszállítani (bréking: ők vitték el innen), de aztán szerencsére még augusztusban végén megkaptam, az egész első kereket cserélték, motorhibás volt kb. 700 km után (hozzáteszem, a barátnőmé is, ugyanonnan és ugyanakkor lett rendelve, kb. hasonló volt a megtett táv is).
Összességében tehát a garanciális ügyintézéssel és szervízzel meg vagyok elégedve, az UPS szolgáltatással már nem igazán.
Nekem a következő bajom ezzel a nyekergő hanggal van, állítólag valami kormánycsapágy probléma, bár itt egerszegen a szervízben azt mondták hogy kb. 2-3 ezer Ft megjavitani.
-
PociAti
őstag
válasz
Kowi84
üzenetére
Gyakorlatban az alábbi kijelentés ami igaz: "Törekedni kell rá". Szabályozói oldalról nem csak az egyszerű eseteket kell lefedni.
Azt nem írtad milyen problémáról van szó, szükséges-e hozzá alkatrészt rendelniük?
Például a Xiaomi 3. generációjánál (amit a Navee fejlesztett), ott fék meg pár dolog a megjelenést követő fél évben nem is volt. Forgalomba lehetett hozni, csak logisztikai okokból nem volt hozzá minden alkatrész. Szélsőséges (azaz reménytelen, vagy látszólag elhúzódó) esetben visszaadhatják a gép árát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Akciókamerák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futárcégek
- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
- További aktív témák...
- 4db x Seagate Ironwolf Pro 10 Tb SATA3 merevlemez
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest