Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DigitXT

félisten

válasz Dorian #2277 üzenetére

Én miután elsőre fölpattantam a Lime-ra, a bicikliúton már végsebességen toltam. Nagy élmény volt. Persze sokat motoroztam már, szóval fékkészenlét reflexből.:D Abszolút nem éreztem idegennek, és szerencsére kátyúkat sem fogtam. Inkább az volt necces, hogy fogalmam sem volt, hogy miután véget ért a bicikliút, lesz-e járda arrafelé, amerre mentem... De nem voltam szívbajos! Olyan dugó volt, hogy az úton is simán tudtam menni, senki le se sz.rt még én toltam le a töketlenkedő motorost, a piros lámpánál, hogy menjünk előre. Megnéztem a linkelt videót, és abszolút nem értem, hogy min feküdt el a kolléga: megdöntötte és belefékezett? Vagy hogy?:F Szerk: konkrétan kátyút/puklit se látni, sima az a járda, nem?:R

Pont ma beszélgettem kollégámmal, neki Xiaomi-ja van (egyszer próbáltam jó rég), vmi 2200 km-t rakott már bele, és szeret azzal munkába járni. Kugoo lenne nekem a kiszemelt, de lehet, hogy hiányozna róla a fékkar... Ez nem moddolható amúgy? Már csak azért is, mert ha tömlős gumi rakható rá, akkor talán egy tárcsafék is.:DDD

Új hozzászólás Aktív témák