Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
Én miután elsőre fölpattantam a Lime-ra, a bicikliúton már végsebességen toltam. Nagy élmény volt. Persze sokat motoroztam már, szóval fékkészenlét reflexből.
Abszolút nem éreztem idegennek, és szerencsére kátyúkat sem fogtam. Inkább az volt necces, hogy fogalmam sem volt, hogy miután véget ért a bicikliút, lesz-e járda arrafelé, amerre mentem... De nem voltam szívbajos! Olyan dugó volt, hogy az úton is simán tudtam menni, senki le se sz.rt még én toltam le a töketlenkedő motorost, a piros lámpánál, hogy menjünk előre. Megnéztem a linkelt videót, és abszolút nem értem, hogy min feküdt el a kolléga: megdöntötte és belefékezett? Vagy hogy?
Szerk: konkrétan kátyút/puklit se látni, sima az a járda, nem?
Pont ma beszélgettem kollégámmal, neki Xiaomi-ja van (egyszer próbáltam jó rég), vmi 2200 km-t rakott már bele, és szeret azzal munkába járni. Kugoo lenne nekem a kiszemelt, de lehet, hogy hiányozna róla a fékkar... Ez nem moddolható amúgy? Már csak azért is, mert ha tömlős gumi rakható rá, akkor talán egy tárcsafék is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Gitáros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Abszolút nem éreztem idegennek, és szerencsére kátyúkat sem fogtam. Inkább az volt necces, hogy fogalmam sem volt, hogy miután véget ért a bicikliút, lesz-e járda arrafelé, amerre mentem... De nem voltam szívbajos! Olyan dugó volt, hogy az úton is simán tudtam menni, senki le se sz.rt még én toltam le a töketlenkedő motorost, a piros lámpánál, hogy menjünk előre. Megnéztem a linkelt videót, és abszolút nem értem, hogy min feküdt el a kolléga: megdöntötte és belefékezett? Vagy hogy?
Szerk: konkrétan kátyút/puklit se látni, sima az a járda, nem?