Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PociAti

őstag

válasz Reggie0 #16557 üzenetére

Erősen szubjektív álláspont, de én elég szkeptikus vagyok ezekkel a Kugoo által használt TPU (Thermoplastic Polyurethane Suspension) - hőre lágyuló poliuretán lengéscsillapítókal szemben. Valahogy nem tartom tartós darabnak, és feltételezésem szerint idővel érezhetően csökken a komfort érzet (az anyag elfáradása, esetleges szennyeződése miatt).

Viszont semmi reális tapasztalatom nincs vele, így részemről ez csak hit kérdés.
    Az első pár hónapban biztos jobb a semminél, de a stabil semmit jobbnak tartom a gyenge látszat megoldásnál. A semmire legalább kiépül egy piac, és lesznek hozzá masszív megoldások.

Azt írod 1000 km-enként cserélni kell. Gondolom nem kíméled a rollered. De mégis mennyit változik az új állapothoz képest? És miben jelentkezik az az érzés, hogy most már megérett a cserére?

(Hozzászólás megírása végén rákerestem a YT-on a TPU kifejezésre, behozott két Kugoo Krim G3 videót, mindkettőnél viszonylag szép állípotú rollerokat is elérte ez a probléma: videó-1, videó-2. Ez inkább tűnik tervezési hibának. Törésre hajlamos az alakzat, nem pedig szabályos henger formájú.)

Engem elsősorban a kormányródba épített lengéscsillapítás érdekel. Amikor helytakarékos módon próbálják megoldani ezt a feladatot.

Új hozzászólás Aktív témák