- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
vzzoli
tag
-
vzzoli
tag
Egyébként hogyan próbálod elérni a másik gépet? (windows commander, explorer, shortcutja van, vagy driveként van mountolva?)
A Windowsnál gyakori hiba, hogy ha megnyitod a hálózati kapcsolatokat akkor azon belül nem látja a többi gépet. Ilyenkor érdemes megpróbálni, hogy a start/futtatás-hoz beírod, hogy: \gépnév, mivel gyakran él a kapcsolat, csak a listában felejti el megjeleníteni. -
vzzoli
tag
Hi all!
Ez a netmegosztás+helyi háló probléma nagyon sokszor volt már a fórumon, többek között én is szívtam vele sokat. Ez igaziból egy gordiuszi csomó. Most anyázhat mindenki, de a legtöbb hasznos infót a Windows help&support nyújtja:
A helyi háló azért nem működik, ha van net megosztás, mert a TCP/IP protokollt használná mindkettő, és ez bizonytalanná teszi a helyi hálózati kapcsolatot. A megoldás az IPX/SPX protokoll telepítése, majd a helyi kapcsolat ezen protokollhoz rendelése. Fix IP címekre nincs szükség, sőt nálam nem is működött a kliensgépen a net, ha fix IP-t adtam neki, még akkor sem, ha beírtam átjárónak a net szolgáltató gépet.
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Crypto Trade
- EAFC 25
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hálózati / IP kamera
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Synology NAS
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest