- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
riccardo02 #9 üzenetére
Előlapi, vagy hátul alaplapi USB csatit próbáltál? Az előlapon lévők tápellátása az alaplapi csatlakozónál nem mindig tökéletes. A hátsó viszont forrasztott. Lehet, hogy kevés feszültséget kap íráskor, olvasáshoz kevesebb kell. Vagy ha 2.0-ás, próbáld meg bios-ból letiltani a 2.0 csatornát. 98 alatt nem minden chipset esetén megy tökéletesen. Hátha. (Őszintén szólva, vaktában tapogatózom, ilyenbe még nem futottam bele.)
-
liksoft
nagyúr
válasz
riccardo02 #7 üzenetére
Nekem is van hasonlóm, és nekem nincs ilyen gondom. Biztos, hogy jó drivert töltöttél le? Többfajta drive-ja van a Kingston-nak, más-más driver kell hozzájuk.
[Szerkesztve] -
liksoft
nagyúr
válasz
riccardo02 #5 üzenetére
Ne csak pennel próbáld. Nyomtatni tudsz az USB porton? Használta már valaki egyáltalán a portot? Mert ha nem, akkor elég nehéz lesz megkeresni a hibát. Ezért kéne pl nyomtatóval is megpróbálni.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
riccardo02 #3 üzenetére
Próbáld meg a Win98-as gépen leformázni (ne gyorsformázással) a pendrive-ot (FAT16-ra).
[Szerkesztve] -
liksoft
nagyúr
válasz
riccardo02 #1 üzenetére
Másik USB csatin is próbáltad? Lehet port probléma, de lehet 98 akadás is. Ezt léne először eldönteni. Esetleg USB 2.0 - 1.1 kompatibilitási gond. A 98 USB csatornája más egységgel tökéletes? Lehet ott is hiba, és nem a Kingston driver környékén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest