- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripla
addikt
Ööööö.... ott sehol. Most azt élvezem, hogy házakat török fel, nálam a játék átment a "nappal alszom, éjszaka lopakodok" stílusú Thief játékba.
Viszont most hétvégén elkezdtem felfedezni a térképet, és az egyik eddig felderítetlen településen meglett az a lovag akinek a tesóját elrabolták a kunok, őt kellett kiszabadítani, előtte még volt egy útszéli rablás, ahol emberünk csapatát kellett megkeresni, már ami maradt belőle, mert keresett egy kis faládát. Utána jöttek a kunok. Bírtam ahogy magyarul nyomatták a káromkodásokat, elképzeltem a külföldi játékosokat, akik csak pislognak ilyenkor.
Aztán találkoztam az erdőben a volt lovaggal is, aki udvariasan megkért hogy adjam át az értéktárgyaimat, mert ez egy rablás.
Neki is segítettem, Zsiga szekértáborában kellett a régi urával megvívnom 3 különböző fegyvernemben. Féltem kicsit hogy nehéz lesz, de kb. egy vicc a fickó, nevetségesen könnyen le lehetett győzni, hála annak a 2 hétnek amit Henry tréningezésével töltöttem. Ő is csak csodálkozott, mondta is hogy fél Európát végignyerte lovagi tornákon, én meg félkézzel kivertem belőle a sz*rt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Robot fűnyírók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest