- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
MasOyama
őstag
Nekem is van egy ilyen kitünő monitorom. LG 915+ A legkiválobb monitor. :) Megérte az árát. Ilyen gyönyürű és tiszta képet még soha nem láttál. Egy haveromnak 3 éve van lg 795+ és szarul volt beállítva. Igy állítsd be, ha nagyon szép. tökéletes képet akarsz: fény 50, contraszt 100, temp:7000k. Egyszerüen fatasztikus. :)
-
rATdrAgOn
senior tag
Ha meg garis, akkor surgosen told el szervizbe.
Ha meg mar nem garis, akkor torodj bele hogy ilyen... meg mindig jobb mint ha torz, mintha homalyos... de 1 even belul az is megjon. Akkor meg nem marad has hatra... venni masikat, ezt meg ''szakszeruen'' eldobni.. :(((
Nagyot csalodtam a flatroncsban :(( -
Laczy
csendes tag
Szeva!
CSak annyit tennék hozzá, hogy a 6 hónapos LG 775FT-met vissza kellett vinni ,mert miután bemelegedett a felső 3-4 centi 20-40 %-ot torzított. Egyszerűen összenyomta a képet. Bevittem a szervízbe és nem tudják, hogy mi lehet vele, lehet cserélik.
Enniy. -
KovacsUr
addikt
/Kicsit off
De mi ez, hogy
Resolution (recommended) - 1600 x 1200 @ 85Hz
Nincsenek eszükön... már 1280x960 is túl sok 19''-on... -
mozso
senior tag
válasz
Gabika4000 #18 üzenetére
Gabika: mindenkeppen sajat szemeddel nezd meg, mert egy dolog, hogy ki mit mond, a masik meg, hogy te hogyan latod a sajat szemeddel.
Ahogy nezem az F900B egy eros 17''-os monitor elektronikajaval felvertezett 19''-os. En inkabb az F900P-t vennem, mert annak komolyabb az elektronikaja. Kepminosegrol fogalmam sincs, mivel ez egy ujabb szeria (795,915 eleg jo volt, 775 nem annyira, 700B,900B-t meg nem lattam), szoval mindenkeppen le kell tesztelni a boltban vasarlas elott pl. a Nokia Monitor teszter programmal. (keress ra a forumban).
Specifikaciok:
795+:[L]http://www.lge.com/c_product/pc/monitor/flatron/products/product_more.jsp?prod_code=0000000028&prod_r_cate=010100&prod_s_cate=010101[/L]
F900B:[L]http://www.lge.com/c_product/pc/monitor/flatron/products/product_more.jsp?prod_code=0000000057&prod_r_cate=010100&prod_s_cate=010102[/L]
F900P:[L]http://www.lge.com/c_product/pc/monitor/flatron/products/product_more.jsp?prod_code=0000000050&prod_r_cate=010100&prod_s_cate=010102[/L] -
zetecR
addikt
-
iguana
őstag
nekem 795ft+ van már vagy három éve. csak nokia test progival látható minimál torzítások vannak.
-
rog
addikt
ne vitazzunk.
de ugyanakkora fizikai teruleten 4:3-hoz kepest torzul a kep. ha meg nem torzulnak a keppontok, akkor a kepernyo oldalhosszai valtoznak.
ket lehetoseg van. az egyiket mar mondtam, lekeri a program a windoztol a fizikai kepmeretet, es az veletlenul egyezik a tenyleges merettel, ezer rajzol jol mindket felbontasban.
a masik, hogy 1280-ban es 1024-ben nem azonos a fizikai kepmeret a monitoron(mittomen, 34x20cm az egyik a masik meg 34x19,5cm, vagy hasonlo..) ezert van ugyanannyi keppont egy 10x10-es teruleten. -
Gabika4000
csendes tag
Van aki elégedett a monitorával, van aki nem.
DE érdemes LG F900B-t venni, vagy amilyen ''olcsó'' olyan a minősége is??? -
mozso
senior tag
En is csatlakozom az elegedett Flatron 795FT+ felhasznalok koze. Ket es fel eve van meg, szinte allandoan megy, es minden tokeletes rajta. Kicsit talan jobban porosodik mint 1 honaposan es van egy nagyon apro konvergencia hibam a jobb also sarokban, de ezt csak Nokia Monitorteszterrel lehet egyaltalan latni. Nalam a kor az kor.
-
zetecR
addikt
Azt nagyon jól tudom, hogy az általam használt 1280x1024-es felbontás nem 4:3 arányú. Viszont még az ég világon sehol nem okozott problémát (pedig grafikai munkát végzek rajta) az, hogy a kört ellipszisnek látnám, de nyomtatásnál, fóliavágásnál, felsőmarásnál, levilágításnál, stb sem volt ebből probléma.
Szóval a kör az kör, az elmélet meg elmélet :D. -
Hege
tag
Hi All!
Sajnálom, hogy neked is sikerult kifogni egy rossz Flatront :)
Amugy nekem egy 795 Ft Plus van már több mint egy éve és nincs vele semmi gondom. Használtan vettem, de előtte alaposan megnéztem!
A szobatársam a diplomamunkáját is ezen csinálta CAD-del és nem panaszkodott :) Képe tűéles, nagy a fényereje, és nem bassza a szemet! Én nem csalódtam a Flatronban. Legjobban a tükröződésmentes képfelület tetszik! Egyetlen dolog, amit a mai napig nem szoktam meg, hogy bekapcsoláskor akkorát kattan a relé, hogy először azt hittem, eltört valami a monitorban :)
Üdv.:Hege
ps:Mindig nézzétek meg, hogy mit vesztek és ne döntsetek elhamarkodottam! Igy valószínűleg nem fogtok csalódni! Meg olvassátok a forumot, mert pl. a monitorokat is kiveséztük kb egy éve itt a ph-n! -
rog
addikt
egy 10x10cm-es teruleten az egy sorban levo keppontok szama nem no aranyosan az egy oszlopban levo keppontok szamaval, 1280x124-re valtasz 800x600-bol vagy 1024x768-bol. na ez a torzitas. ezt a driver max akkor tudja kompenzalni, ha ismeri a kepernyo fizikai meretet, oldalainak aranyat. (ez mondjuk manapsag nem lehetetlen) de meg akkor is ott van az, hogy mennyire van szethuzva a lathato teruleten a kep.
persze ennek semmi koze a topic indito problemahoz. csak a miert elipszis a kor a nem 4:3-as felbontaokon, ha 4:3-as kepcsovel nezzuk- kerdeshez. -
Gabika4000
csendes tag
Hi all!
Én a közeljövőben szeretnék venni egy LGF900B-t. Mi a véleményetek esetleg tapasztalatatok róla? -
fledermaus
csendes tag
Az AUTOCad 12-ben van egy opció a sokszögnek látszó kör korrigálására.
Ha AUTOCad-et használsz, talán próbálj meg egy korrekciót!
Hátha javul valamennyit... -
Bonika
csendes tag
-
fledermaus
csendes tag
Egy 17'' LG 795 FT -vel dolgozom. AUTOCad 12 LT-t használok, 800x600-as képernyővel. Nem jelentkezett eddig még az általad említett probléma.
-
ColDFirE
csendes tag
Nekem se egy mai Flatronom van, Daewoo nagyonsokszám:))
nekem nem torzít sztem, de lehet, hogy csak az eredeti köröm sem volt kör az én ügyességemmel:)) -
Time_port
csendes tag
Én baráti körömben már jónéhány Flatron ment tönkre:)) 3-4 kb
Nekem Eizo F56 om van de multkor beparáztatott:)
Egyszerüen homályos volt a kép szellem képes, azt hittem tönkre ment nem egy mai darabb de nagyon megbízható 17'' os és vagy vagy 5 éves
de csak a kábel volt megtörve
esetleg ellenörizd azt, nekem bejött -
marana
csendes tag
Az én flatron F900B -m torzít irtózatosan. Ha köröket rajzolok a képernyöre, a monitor közepéhez képest a szélek felé osszenyomódik a kör. Mit lehet csinálni? Láttam már más Flatront is aminek ugyan ez a hibája. Azért egy Flatrontól többet vártam.
Aktív témák
Hirdetés
- Konzol Screenshot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest