Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
válasz #41133696 #6089 üzenetére
Elsősorban azért használom az AccuWeather-t mert a Vista beépített időjárás gadget-je nem ismeri Baját, csak Szekszárd-ot mutatja helyette, AW meg ismeri a legtöbb kisebb várost is. Próbáltam sok gadget-et csak ez ismeri fel. Mondjuk kinézetre nekem annyira nem jön be, de legalább hellyel-közzel pontos. Ha az a kilógó rész nem lenne rajta (amin az i-betű, földgömb meg a háromszög ikon van) akkor jobban nézne ki.
Egyébként nem ismer valami trükköt valaki arra, hogyha az asztal tetszőleges részére húzom ki a gadget-eket akkor a méretük maradjon kicsi ne nőjön meg? Win 7-ben már be lehet állítani.
[ Szerkesztve ]
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
Találtam pár király gadget-et Vista-ra/Win 7-re:
Now Playing:
With this vista gadget you can View your current playing track from Windows Media Player, iTunes, Winamp, foobar, Quintessential Media Player, mediamonkey or Audioscrobbler as CD art or as text only using either the local album name or one obtained from a web database. This gadget shows album art for the song currently being played in your media player and including a lot of skins.Ez királyul működik!
Találtam még 2 MSN gadget-et is egyik királyul mutatja ki van online:
[link]
És egy kép, hogyan néznek ki működés közben. A Now Playing alapból a CD borítót mutaja, ha van az ID3 tag-ben, ha rááll az ember egérkurzorral akkor kiírja a többi ID3-at.
Az MSn gadget-nek az az egy szépséghibája, hogy nem ismeri fel a Plus!-szal formázott neveket ott a BBCode-okat is mutatja, de át lehet nevezni szerencsére, így a név lehet tetszőleges.A kép működés közben: (plusz új háttér Kat Von D-vel.)
[link] -
D4rkAv3ng3r
senior tag
válasz D4rkAv3ng3r #6108 üzenetére
Na sikerült megcsinálnom a 3.7 skint, fullosra atools gombbal együtt thx a linket!
Egyébként az a Tools gomb csak dísznek van, semmi funkciója nincs nem? Ha rákattintok nem jön be semmi.[ Szerkesztve ]
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
Köszönöm.
andy83: Nos azért írtam ki így az e-mail címem mert ez a nyilvános "szemetes", ezt használom regisztrációkhoz, így van spam (heti olyan 100 e-mail tuti jön), csak ilyenkre használom, magánügyre, hivatalos dolgokra van egy gmail fiókom azt csak pár ember tudja (főleg, hogy azonos az msn címemmel). Egyébként 4 e-mail címem van így ha túl sok a szemét rá se nézek.
[ Szerkesztve ]
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
válasz Scooter86101 #8651 üzenetére
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
Basszus ez rohadt jól néz ki.
El lehet kérni a windowsblind skin nevét? Akkor ráerőltetném az alap Vista-ra.szerk.: A név meglett, de milyen bug van vele?
A tálcával kapcsolatban meg szerintem ki lehet cserélni a gyári W7-esre, régen bűvészkedtem Windowsblinds-al és ott külön képfájlokban tárolja az objektumokat, felül kell írni a gyári W7 tálc képével és akkor azt használja.
[ Szerkesztve ]
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
Lejárt a szerkesztési idő. Találtam egy Windows8 nevű témát ami teljesen átlátszó, és a W7 tálcáját használja. Akinek esetleg bejön letöltheti.
Másik hasonló Aero Shine Black.
Telepítés:
A SEVEN AERO SHINE BLACK mappán belül menj a THEMES mappába. Másold be a ide: C:\Windows\Resources\Themes Az ikonokért nem kell kicserélni a shell32.dll fájlt, egyedül az imageres.dll -t kell.
[ Szerkesztve ]
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
(előző hsz. persze nem neked ment, félrekattintottam)
De hogy ne legyen off majd letörlöm a Lomtár ikont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Bestbuy játékok
- Milyen monitort vegyek?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Sorozatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest