- iOS alkalmazások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Yettel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
IBasterd
tag
Na figyelj, én rájöttem
Legyen bekapcsolva a Start menü beállításainál a "Legutóbb megnyitott programok tárolása a Start menüben" menüpont (tálcán jobbklikk, tulajdonságok/start menü).
Nyitogasd meg az Intézőt párszor, hogy megjelenjen a Start menü bal oldalán. Ha megvan, azon tudsz parancsikont módosítani. Miután lecserélted az ikonját, fogod a Start menüs Intézőt, és rögzíted a tálcán.
Tádááám
-
Laccoss
addikt
És most komolyan az annyira fontos neked? Amúgy az a Windows Intéző és szintén ugyanúgy megváltoztatható az ikonja ahogy már leírtam. Bár én nem is próbáltam, mert feleslegesnek érzem a jelenlétét.
Szerk: Látom már páran megírták...
Nos rainmeter szakik Egy ilyen képet szeretnék rainmeterrel megjeleníteni, a kérdés hogyan? Netről töltse le, igazából ez időjárásskinhez kellene, hogy a lekért város időjárását, és googlemaps-os képét mutassa. Csak a megjelenítés kellene. Aki vállalja annak nagy köszönet
[ Szerkesztve ]
-
IBasterd
tag
Nemvágom... Azt pinelted a tálcára, amit a kereső dobott? Mert lényegében nekem az van kinnt, és faszentosan működik.
@Laccoss: ejjha... milyen igényeid vannak még? Szerintem amúgy nem kivitelezhető. Legalábbis ebben a formában nem. Magyarország néhány városának hőmérsékletét le lehet kérni, de pl. műholdas képet nem tudunk lekérni hozzá. Lehetne svéd, olasz, brit, orosz... Komplett Európa képet is csatolhatunk, de akkor is csak színekkel ábrázolják a hőmérsékletet, számot nem kapunk hozzá. Csak hogy szemléltessem:
Amúgy Kicsit vicces, leszóltad MiNiM-et az explorer ikonja miatt, te meg ilyeneken gondolkozol
(nem beszólni szeretnék, csak észrevétel )
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest