Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin topik
- iPhone topik
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
-
Mobilarena
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tosee
őstag
Köszi a linket ez én lennék!
Egyébként én is úgy töltöttem le őket valahonnét! Igaz, hogy azóta már csináltam másik csatornákkal, de ugyan ez a helyzet azokkal is!
Viszont nem tudok rájönni, hogy mi okozhatja ezt a tv-műsoroknál...
Azért köszönet a segítségért + a skinért és köszönet Edween kollegának is!
-
Psychonaut
veterán
deviantART megfelelő kategóriája.
UserX:

-
Gard
csendes tag
Pl.: Iconspedia
-
UserX
addikt
válasz
Psychonaut
üzenetére
Ezer bocs, figyelmetlen voltam
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Adnátok pár linket ahol a rocketdock-hoz lehet fincs szép ikonokat / ikon pakkokat találni?
Persze a hivatalos honlapon kívül.Köszi!
-
Edween
őstag
Látom meg kaptad az infót, a három alapszín, és a negyedik a színtelítettség, ez a sorrend, a 255 mindig a legvilágosabb, a 0 a legsötétebb, ezen belül korlátlan a lehetőség.
De bármikor tudsz magadnak színkódot keverni, a paintben a legutolsó ikon a színkeverő, ami épp az ízlésednek megfelelő. -
Bopez
tag
Vonalat tudsz módosítani vastagságot állítgatni lehet meg elrendezést de pontozottat még nem láttam biztos lehet valahogy, esetleg úgy, hogy beillesztesz egy szövegrészt és a szöveg egy csomó pont lesz........., utána nézek.
A tv műsorral fogalmam sincs mi lehet, azt attól kérdezd aki összerakta itt írja is, hogy még nem foglalkozott vele... -
Tosee
őstag
Annyit még kérdeznék, hogy a vonalakat lehet-e valahogy módosítani? Esetleg nem sima vonal lenne hanem pontozott, vagy szaggatott vonal...
+ Észrevettük már pát kollégával, hogy a tv műsorból csak minden másodikat jelenít meg! Vagy is az éppen aktuális műsor az jó, de utána nem a következő jelenik meg, hanem az utánalévő műsor! Erre esetleg van ötleted? -
Bopez
tag
Kell egy utolsó színkód is egy 4. a színerősség.
A fehér így néz ki: 255, 255, 255, 255 ez a legerősebb tehát teljesen fehér, az utolsó számon módosítasz annál átlátszóbb lesz.
A fekete 0, 0, 0, 255, természetesen itt is az utolsó a színerősség tehát minnél lejebb veszed annál világosabb.
Remélem tudtam segíteni... -
Tosee
őstag
-
Kobe
veterán
ez a rainmeter hoy a tökmbe működik ? időzónákra és megbízhatóságra értem, mert beállítottam a 4 napost, erre a 4 nap, ma, szerdán így néz ki
most
szerdán
csütörtökön
pénteken
nem értem, hogy miből fakad az eltolódás ha direkt megadtam az európai város kódját
ráadásul egy egész napot csúszik, mert a mostnál is napos időt jelez, nem éjszakait
-
Gorneck
legenda
Semmi extra...[link]
-
Psychonaut
veterán
Nem baj, ugye, hogy közvetlenül utána megválaszoltam?

-
-
UserX
addikt
Köszönöm a választ!

-
UserX
addikt
Erre valaki tudja a választ? Nagyon örülnék neki!
-
Play!
tag
-
Dodder
tag
nem. ez yahoo widget. az óra neve neon-clock.
-
Mieza
tag
-
Edween
őstag
csak akkor tudsz ilyen kiegészítőket használni, ha a háttérben fut egy olyan alkalmazás ami letudja olvasni a diódákról az értékeket, ilyen pölö az everest, innen viszont elképzelhető, hogy egy másik kiegészítő képes meg jeleníteni a hőfokokat
de az everesten belül a beállításokat át böngészve megtalálod a viszta oldalsávot, melyet magadnak konfigolhatsz -
tomika
aktív tag
Használ valaki olyan rainmeteres kiegészítőt, ami jelzi a hőmérsékleteket (CPU, GPU, egyéb)?
Mert bármit használok, mindig csak hiba jön ki, hogy nem találja a dll--t...
-
Edween
őstag
pofon egyszerű,
töltsd le, telepítsd fől, már alapból feltesz egy skint, ami nem tettszik belőle az óra melletti rainmeter ikonra katt, az alsó felén ott a lista mi van nyitva jobb klikk rá, majd a close skinre szépen bezárogatod.itt válogathatsz, kedvedre ami meg tettszik az letöltöd és a dokuments/rainmeter/skin könyvtárba másolod, utána jobb klikk az óra mellet a rain ikonra és refresh all-al frissíted az összetevőit, most már a config gomb alatt ki tudod választani az előbb bemásolt(telepített) skint, és enjoy!

Dodder órája ha jól emlékszem, yahoo widget

-
-
Xirtam
veterán
Egy szép és jól leolvasható analog clock gadgetet tudtok adni windows-hoz? Rainmeter-hez sajna nem értek!

-
Edween
őstag
ha bár melyikünk talál használható infót ebben a témában, akkor keressük egymást,
a csíkokat amúgy ki lehet szedni a sorok közül, nekem jobban tetszene egy pontozott vonal, ami diszkrétebb és nem ennyire hang súlyos, de az is lehet , hogy viszább veszem az élességét,toldy, jó az asztalod! látom egy helyről van a műsorújságunk

-
Tosee
őstag
nem tudom, hogy miért de nálam normálisan kezeli őket!

Mindegyik csatornánál ilyen vagy csak a disocery-nél?(#7115) Edween
Szerintem viszont lehetséges, mert akár, hogy is nézzük az még csak béta verzió, + én is ezekkel az .ini-kkel használom és nálam rendben van! Egyébként nekem az 1.0 van fent! -
Kobe
veterán
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
muin néven fut
-
Tosee
őstag
válasz
V.Stryker
üzenetére
1. Letöltöd innen a [L:http://rainmeter.net/]rainmeter/L]-t, majd telepítsd fel (ne nyisd meg a programot)!
2. A telepített mappájába (program files...) van egy skin mappa. Abba belépve van további 3 mappa! Ezt a 3-at egy az egyben lehet törölni!
3. Hozz létre a skin mappába egy "Channels" nevű mappát, majd másold be ide a .ini-ket mappástól! (pl.: Viasat_rss mappa)
4. C/users/teneved/dokumentumok/rainmeter/skins, ide is be kell másolni az rss-mappákat!
5. jobb klikk az óra melletti ikonjára, majd a configs menüpont alatt pipáld ki a csatornákat amik kellenek! -
Kobe
veterán
na, megbolondítottam egy kicsit a rainmeterrel
-
Tosee
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Milyen routert?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple MacBook
- Gyúrósok ide!
- Diablo IV
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue - Karcmentes állapot - 100% akku (14 ciklus)
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Valahogy nem jutok dűlőre vele! Hiába írom át a színkódot semmi nem változik!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
pocokxx