- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
Akkor kiegészítek én is. 2012-ben írtam az első hsz-t ide, azóta ez történt:
2011-2014: Nokia X2-01 - Végül 3 évig használtam a tervezett két év helyett, mivel borzasztó jó telefon volt, megbízhatóan üzemelt, azért kellett cserélnem, mert addigra már mindenkinek okostelefonja volt és már egyszerűen rákényszerültem én is, hogy azt vegyek.
2014-2015: Nokia Lumia 625 - Nagyon szép és jó kis telefon volt, a WP-t, mint rendszert kifejezetten szerettem, a probléma csak az volt, hogy minden frissítéssel és hibajavítással csak rosszabb lett a telefon. Egy hibát kiküszöböltek a fejlesztők, de jött a helyébe 2 másik, vagy 1 súlyosabb. 1 éven belül használhatatlan lett szegény, pedig szerettem.
2015-2016: Honor 4X - Szintén jó telefon volt, egy évig. Az EMUI felület egész szerethető volt, de előszeretettel fagyott le, volt rajta egy csomó bug, frissítést sem kapott.
2016-Sokáig: iPhone 5S - Arra a felfedezésre jutottam, hogy manapság már tart ott a technika, hogy egy régebbi (2-3 éves fejlesztésű, de természetesen új, nem használt) flagship jobb minőségben és huzamosabb ideig lesz jó, mint egy, az aktuális évben kiadott középkategóriás, így a Samsung Galaxy Note3 és az iPhone 5S között gondolkodtam, végül utóbbi lett és egyáltalán nem bántam meg. 1 éve laggmentesen, fagyás mentesen, problémamentesen élem életem vele, ami az előző telefonjaimat nézve nagyon nagy eredmény és még simán kinézek belőle pár évet, szóval az elméletem helytállónak bizonyult, így a jövőben is így fogok iPhone-okat venni, maximum nem 2-3 éves fejlesztésűt, hanem 1-2 évest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Peugeot, Citroën topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BestBuy topik
- Mozilla Firefox
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest